handemii regliden 3 gün önce öğrendim ben yok en az 2 kat beta artışı, yok kese boş mu, yok dış gebelik mi, ay kalbini ne zaman duyucaz derken, dün duyduk kalp atışını vajinal ultrasonda o da anca. 20 gündür regl olucam olamıyorum ağrım var, sol kasığımda bıçak batması gibi ağrı oluyor bazen bel ağrısı ama en çok tüm etlerim kesilmiş çok yorulmuşum gibi etlerim ağrıyor kollarım vs 😂 mide bulantım çok az var sigaradan tiksinmedim diye çok üzüldüm en çok o zorladı beni öğrendiğim andan itibaren , birde 24 saatin 20 saati uyku modundayım ve aşırı açım eyvah benim midem bulanmicak galiba diyorum çevremdekiler kızıyor nazar değdirceksin kendine diyor, sana yemin ederim açlıktan gözüm dönüyor hele son 1 haftadır. Bitek kokular mahvediyor beni bu sabah kahvaltı da tuzu çok sevmeme rağmen tuzun kokusundan midem bulandı. Bir insan tuzu kokusunu koklamadan nasıl alabilir diye şaşırdım hatta 😂 ama bi kusma vs yok ona şaşkınım sende nasıl gidiyor , bide stres tavan normalde planlı ve sakin bir insanımdır şimdi mahvoldum 😂