miramoms_ Aybars20 canım hafta sonu bugün yükleme yapmayabilirler direk hastaneyi ara laboratuvara bağlan sonucu söylerler sana burayada yaz meraktan çatladım
miramoms_ Aybars20 mesai dışı olduğu için çalışan sayısı düşüktür beklersin çok direk arayıp öğrenmen daha kolay olur
Aybars20 elifmuslu zuzu_59 miramoms_ aradım öğrendim kızlar şükürler olsun hamileyim 325 çıktı değerim 🙏🏻❤️❤️❤️❤️ Allah herkese nasip etsin bunu e nabıza geç düşer dedi acil doktoru ile görüştüm şimdi sonucu ona gösterdiler
hurremsultann_ Aybars20 arayıp maile de isteyebilirsiniz 🤷🏻♀️ aaaa kız ben senden daha heyecanlıyım iki saat oralarda dolansaydın ya
elifmuslu Aybars20 laboratuvarı arayıp bilgi alabilirsiniz mail de atıyorlar, arayınca hemen sisteme de yükleyebiliyorlar🌸
zuzu_59 Aybars20 Senin adına çok mutlu oldum, inşallah en kısa sürede bebişi görüp kalp atışlarını duyarsın 🙏
Aybars20 miramoms_ zuzu_59 gdkesma elisamommy Allah razı olsun çok teşekkür canlarım o kadar mutluyum ki Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah tez vakitte 🙏🏻❤️❤️❤️😘😘😘