kubrasonmezzz 17ye kadar erkekti sonra kesin kız oldu 🤭 haftaya detaylı usg var tek tesellim galiba 😂
Melekmehmet Erkek dediyse değişmiyor ben 12 haftalık erkek dedi şimdi 16haftaligiz gene erkek dün söyledi
Hnfvndk Guzel_ailem neden hevesını kırıyosun. Su an cınsel organı net bı şekılde gorulebılır durumda. 😒 Doktor doğru gördüyse neden değişsin. Pipisinin düşme ihtimali mi varmış. 🤔
Asiacr 38his hayirli olsun canim degisecegini sanmam. Benim 13+4 de erkek dedi hic degismedi. Saglikla kucagina al insallah
Mervetpll 38his 11.haftada erkek dedi doktorum hala erkek kemik yapısı ve gelişmeye başlayan organından anlıyor doktorlar hayırlısı olsunnn 💙💙
Minikaydoganlar Merveee1 valla benim değişti bencede erken detaylıca giricem bondan sonra alışverişe başlıcam inşAllah
Merveee1 Minikaydoganlar tamam ama herkeste değişecek diye bişey yok ki kadın 15 haftalık olmuş bazen gösteriyor bebekler bazıları ters pozisyonda oluyor kadının değişir diye moralini bozmaya gerek yok ben onu söylüyorum. İlla herkeste değişecek diye bişey yok
Minikaydoganlar Guzel_ailem 17. Haftada erkek denildi 20 haftada kız denildi şuan 23 hafta cuma detaylıya giricem ona göre alışveriş yapcam kafam çorba oldu
Merveee1 Guzel_ailem ya ne diyorsun sen bunlar boş konuşuyor falan benimde ilk 12 haftamda belli oldu doğurdum bile değişmedi herkesin değişecek mi asıl sen boş konuşuyorsun kıza direk değişir o erken diyorsun herseyin bir üslubu var
Minikaydoganlar Merveee1 tabi herkeste aynı olmaz sadece erken haftalarda kızında erkeğinde cinsiyet organı kabarık oldugu için farklı algılanıyor
Malatya44 Guzel_ailem cnm ben ilk çocugumu 11 haftalıkken ögrendim. Bu bayanınki erkense. Benimki hayli hayli erken 😂 hemde pipisini görmüştük. Bazı bebekler net gösterebiliyo kendini. Hayırlı uğurlu olsun cnm saglıcakla büyütürsün inşallah 😊❤️ 38his
Guzel_ailem Minikaydoganlar yani demekki değişe biliyormuş... Kimilerine laf anlatamıyorum... Bunu demen iyi oldu😂
Merveee1 Minikaydoganlar 15 haftada doktor görürse netleştirecektir bunu araştırabilir siniz zaten cinsel organı oluşmuş oluyor ben 12 de öğrendim değişmedi söyleme üslubu vardır dikkat ederseniz ben ona tepki gösterdim açıkcası