miniandme Nasıl gidiyor kızlar ? Cinsiyetler neler isimlere karar verdiniz mi ? Tahmini doğum tarihi 13 Aralık sizin ne ? Az kaldı heyecanlanıyoruuummmm🫠🫠🫠
saadetsk miniandme 20 Aralık görünüyor doğum. Kusmalar devam. Artık kabullendim doğuma kadar kusacağım 🥲🥲 Kızım sağlıklı olsun da 💕
ipeksakarya miniandme heyecanla 24 aralığı bekliyoruz 🥰 sıcaklıklar bir tık düştü azıcık rahat ettik desem yeridir 🥹 kızım olacak hayırlısıyla inşallah adı İrem 🌸
miniandme cuteregina isim çok güzelmiş bu arada İnciyi duymuştum da Mihra duymadığım bir isim ikisi birlikte de çok güzel olmuş 💓
miniandme Şükür durumlar iyi, oğlum olacak benim de ismi Metehan ✨ Sağlıkla gelsinler inşallah, 30a doğru yaklaştıkça stresle karışık duygusal bir heyecan var bende, 6 sene olmuştu bebek bekliyorduk, sağ salim kavuşalım yavrularımızla inşallah 🙏🏻
cuteregina miniandme ya ne güzel çok sevindim adınıza Bende metehanı isim olarak düşünüyordum cinsiyeti bilmeden önce çok güzel bir isim
miniandme ipeksakarya ay evet sıcaklık zaten başlı başına bir konu 🔥 Sakarya’da mısınız bu arada ben de Sakaryadayım
mamymir miniandme biz de iyiyiz şükür doğum belli değil ama adet tarihi 20 Mart yani 24 haftalığım idim hala belirsiz bu gidişle isimsiz kalacak 🤣şeker yaptırdınız mı ben yaptırmadım henüz doktorum izinden dönğnce yaptırmayı düşünüyorum
miniandme mamymir 26 Haftalığım ben de Salı günü yaptıracağım Allah izin verirse şeker yükleme testini
ipeksakarya miniandme ben kendisinden çok memnunum allah razı olsun bazen randevusuz aldı beklentimide karşıladı sağolsun ikinci hamileliğimde onu beğenmiştim 4 kere falan muayene olmuştum şimdi 3ncü hamileliğim en başından beri yine ona devam etmeye karar verdim hiçte pişmanlık yaşamadım 😌
miniandme ipeksakarya ben de tamamen tesadüfen randevu bir tek ona vardı aldım hamileliğimin başında, ilk hamileliğim benim de ama şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım ben de çok memnunum tesadüfi olarak tekte doğru doktoru buldum ne kadar şanslıyım dedim hatta bir kaç kere yani