busbusbus25 Kızlar selam, son adet tarihim 2 ağustos, 1 eylül regl günümdü test yaptırdım, beta hcg 426 çıktı, daha sonra bir daha iki katını görmek için falan doktora gitmedim, ne zaman doktora gitmeliyim?
cuteregina busbusbus25 iki güne bir kan vermeniz iyi olur dış gebelik ve kimyasal gebelik riski için Beta 2000 üzeri iken Vajinal usg ile kese görünür
Lodoss busbusbus25 bence gitmeniz lazım Allah korusun dış gebelik falan olur o yüzden takibini yaptırmalısın ben 3 günde bir gitmiştim doktora kese görünene kadar evet zor oluyor kollarım delik deşik olmuştu ama yapacak birşey yok
gamzeakarsu17 busbusbus25 valla benim ebemden doktorumdan mıdır iki gebeliğimdede tekrar tekrar test isteyen olmadı 1 hafta 10 gün sonra kadın doğuma git dediler.bende ilk gebeliğimi 496 ile öğrendim çok yeniydi bir hafta sonra gidince sadece bebek gördük 1 hafta daha bekleyince kalp atışı duyduk.çok pimpirikli olmaya gerek yok bence bekle ve git bebeğini gör.dış gebelik kimyasal diye yazmışlar onlardada kürtaj için 8. 9.haftayı bekliyceksin betan iki katına çıkmasa bile iki gün sonra gittiğinde kürtaja karar veremiycekler her türlü bekliyceksin
isimsiz000 Benimde son adet tarihim 1 ağustos tü evde test yaptım ikinci çizgi çok az silik çıktı sağlık ocağında kan verdim dün sonucumu aldım betam 351 çıkmıştı