Rumrum Merhabalar ,23 ocakta Doğum yaptım. şuanda 2 ay 11 günlük bebeğim. Kırkım dolduktan 1 hafta sonra eşimle birlikte olduk herhangi bir sorun olmadı. Sonra 1 hafta ara verdik ve ikinci birleşmemizden bir gün sonra çok açık renkte pembemsi kanamam oldu devamı kahverengi oldu ve sadece 2 gün sürdü. Adet kanaması gibi değildi. Sonra kesildi aradan 1 hafta geçti şimdi tekrar pembemsi kanama gelmiş çamaşırıma sizce bu nedir ? Tekrar hamile kalmış olabilir miyim? Çok korktum umarım yerleşme kanaması gibi bişey değildir. Aranızda Doğum yapmış ve böyle bir durum yaşayanlarınız oldu mu ???
Sengulkrgz Rumrum yani olabilirde olmayabilirde biraz supheli durum...Normal lohusa kanamasinda olabilir
Menis21 Rumrum bence lohusa kanamasından kalan birseydir ilişkiye girdiğiniz için olmuştur daha tam toparlanmadı çünkü rahiminiz korunmuyormusunuz peki neden şüphe ettiniz?
Sengulkrgz Rumrum belki bitmemistir yada iliskiye girince tekrar kalan gelmistir vs vs...ya en iyisi test ile anlarsin test al yap bakalim ne olacak 2 dk is...Birde korun artik bebek istemiyorsan yada hemen spiral taktir yada esin korunsun
Rumrum Sengulkrgz korunuyor zaten prezervatf ile ama ona rağmen olabilir mi ki ya. Spiral takmadı doktor benim adetim uzun sürüyor çünkü o da kanamaları artırıyormuş o yüzden uygun görmedi. Aynen test alıp yapıcam ya da yarın direkt doktora gideyim en iyisi.
Sengulkrgz Rumrum prezervatif delik olabilir 😁😁😁ablam oyle gebe kaldi😁😁😁bence lohosa kanamaniz daha bitmedi onundiro
Sengulkrgz Rumrum jmarim yaaa sikma canini 😁😁sonra ablam da adet kanamasi bitmis bu arada ablam 45 yasinda sanmis ben m3nepoza girdim halbuki hamile kaldi haberi yok garibin 😁😁😁karin agirisi ile doktora gidince anladi davayi 😁😁😁
Rumrum Menis21 korunuyor eşim. Ama ço örneklerini duydum korunduğu halde hamile kalanların. Korktum ben de