glshszr 32 Haftadayım bebek 30+5 te 2 kg dı doktor önden gittiğini söyledi 30 da 32 hafta uyumlu gözüküyordu açıkçası erken doğmasından korkuyorum aynı durumu yaşayan veya erken doğum yapanlar varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız ? 🙏🏻
sum_doa glshszr ilk kızım haftasından önde giderdi 40. Haftada doğum yaptım 41+5 le uyumluydu doğumun sürecini etkilemiyor ultrason ölçümü yine normal kendi gebelik haftana göre doğum planlanıyor
glshszr sum_doa sum_doa benim korkum 37 ye gelmeden çok kg alması ve sezeryan istiyorum kendi kendine erken gelmesi gibi şeyler aslında sizin bebişiniz kaç kg doğdu 40 haftada 😳belki genetiktir bilmiyorum 2 kız kardeşiz ben 25 gün kardeşim 15 gün erken doğmuş özel de doğum yapmayacağım kendi kendine gelecek olursa doktor sezeryana çevirmez devlette 🥲bu da ne manyak şeyler düşünüyo diyebilirsiniz 🫠kat kat kesilmek iri bir bebeği vajinal doğurmaktan daha kolay geliyo bana🥲hafta ilerledikçe deli deli böyle şeyler düşünüyorum
sum_doa glshszr ultrasonda 4 kiloydu doğduğunda 3800 çıktı doktor hiç sorun etmedi bunu bence hiç endişelenmeyin gerçekten