kalimero39 aykutyesim Bu kaset testler adet gecikince doğru sonuç verir. Daha 4 gününüz var madem, o zaman erken gebelik testi yapmalısınız.
-Cennetkusuannesi- aykutyesim ben alttakinde gördüm sanki en son bi daha, yaptığında daha net var çizgi
fuldn aykutyesim ben hem erken gebelik hem normal yapmıştım negatifti . Adet olmamıştım 2 gün sonra kanda verdim öyle çıktı . Sizin daha adete var gününüz eğer olmazsanız direk kan verin
sevvallgrgnn Ben ilk 5 gün kala yapmıştım negatifti,sonra 2 gün kala yaptığımda pozitif görmüştüm,ümit kesilmez💖
sevvallgrgnn aykutyesim 5+3 daha çok minnağız🐣 inşallah Allahım en kısa süre de sana da nasip etsin canımm🫠 ama bence kaset test yapma ya onda regl tarihin geçinde belli oluyor genelde,erken gebelik testlerinden yaparsan varsa daha net görürsün
aykutyesim sevvallgrgnn erken gebelik testi 1 tane prodoctor var elimde yarın sabah yapacağım onu canım, inşallah 🙏🏻 yarın sabah belli olacak gibi her şey, maşallah sağlıkla kucağına al canım🌼
Helmom @aykutyesim canım erken gebelik testin varsa onu yapsana varsa onda belli olur. Kaset testler daha yüksek betayı algılıyor diye biliyorum.🌸
aykutyesim Helmom yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yapacağım canım, 1 tane var elimde şimdi Haftasonu bir de tekrar almayayım diye yapmadım canım
rumeysaben Bende de adete 4 gün kala negatifti ve regl sancısı da vardı adet olacağım gün hafif çizgi oldu adette olmadım bence testi 4 gün sonra tekrarla