Helmom Kızlar reglime 2 gün var regl belirtilerimin hepsini yaşıyorum. Test yaptım gözle bile zor görülen 2.çizgi çıktı. Prodoctor kuruma çizgisi verir mi?Testi yaptıktan 5-6 dakika sonra gözüktü.
2bebelihayattttt Helmom bende sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı çizgi ya reglime 2 gün var sizinki negatif olmuş acaba benimli de negatif mi hiç belirtim de yok
efnanhiraa Helmom bu teste de güvenmiyorum regl 14 gün kala bariz pozitif vermişti neden yaptin derseniz can sıkıntısı 🤣🤣
aykutyesim Helmom görünüyor canım bilemedim bende de var prodoctor bakalım yarın yapacağım sanmıyorum genelde test çok iyi diyorlar yanılmaz diye düşünüyorum
xxR4bia Helmom içini açınca yalancı pozitif çıkabiliyor canım açmadan tekrarla ben de aynısını yaşadım kıpkırmızı çıkmıştı hemde ama maalesef adet olmuştum
yadimu Ayy ben de ayni durumdayim 4 gün var adetime test yaptimm ben de görüyor gibiyim sonra yok oluyor deliriyorum galiba 😂
aykutyesim yadimu benim de 4 gün var canım ay ne güzel denk geldik inşallah hepimiz hamileyizdir🙏🏻 testlerim negatif ama hala umutluyum 🤣
aykutyesim yadimu bende mide bulantısı ve kasık ağrısı başladı yeni 5 dk dır var, Allah Allah psikolojik midir nedir çözemedim
aykutyesim Helmom yarın atarım canım, şimdi kasık ağrısı ve mide bulantısı başladı bende, sende birşey var mı hissettiğin? Kahvaltı yapamayacağım o şekilde yani, senin nasıl?
Helmom @yadimu ayy benimki gibi ya kör oldum inan ki kendiminkine bakmaktan 😂 Var gibi seninki de hadi inşallah canım🥹💕
Helmom @aykutyesim regl ve gebelik belirtileri o kadar birbirine benziyor ki ayırt etmek çok zor oluyor 🥺
Helmom @aykutyesim benim de 2-3 gündür kasık ağrım baya arttı bel ağrım hep vardı zaten. Çok halsiz ve yorgun hissediyorum bilemiyorum belki de psikolojiktir.