izzzzz Pozitif mi başka bir şey mi daha bir şey diyemem ama sonunda doğurdum iğneden korktuğum kadar bir şey yokmuş asıl olay sonrasıymış. İlk kalkışta öldüm sandım ama ölmedim. Daha ilk gecedeyim biraz acı var kalkarken otururken
Tortilla izzzzz hayırlı olsun saglıkla büyütünn🌸 bır gun sonra daha iyi olacaksınız surekli yürüyüs yapmaya gayret gösterin
busu1 izzzzz Hiccc yatmayın sürekli dolanin o kadar faydası var ki zaten en acısı yatıp kalkması birde korse öneriyorum bu cırtlı cirtli olan karnı tutunca iyi oluyor
ebru2124 izzzzz spinal anestezi mi oldunuz çok mu hissedildi iğne ağrısı bende 9 Eylül de inşallah sezeryan olacağım geçmiş olsun bu arada
izzzzz ebru2124 evet spinal oldum hiç korkacak bir şey yok iğne de bende çok korkuyordum hatta bir konuşma açmıştım ama hiç görüldüğü gibi değil ameliyat en kolay kısmı sonrası biraz zor
ebru2124 izzzzz peki spinal de böyle kendimde oluyor musun çıkınca ameliyattan duygu durum bozukluğu oluyor mu saçmalama falan 😂çok merak ediyorum
izzzzz kedi_annesi tabii ilk ana göre çok daha iyiyim ama yatıp kalkmamaya çalışıyorum bebeğimi kucağıma alabildim dün hiç alamamıştım
denizbedir @Busee__ 19 saattir hiç açılma olmadı mı sancının şiddeti ne düzeyde acaba beni de suniyle başlatacaklar sanırım merak ediyorum 🙏
Busee__ denizbedir hastaneye geldiğimde 4 cm açılmam vardı sancılarım da vardı ama düzensizdi. Suni başladılar daha sonra keseyi patlattılar doğum ilerlesin diye ama bebek çok yukarda ve kanalda ilerlemiyor şu an 7 cm bekliyorum.
Busee__ denizbedir suni bence kişiden kişiye göre değişiyor kimisi nefes aldırmıyor diyor. Ama benimki arada bir duruyor sonra tekrar sancı vuruyor normal doğum sancıları gibi
2023z izzzzz allah sağlıkla büyütmeyi nasip etisn tebrik ederim. Ne kadar çok yürürseniz o kadar çabuk iyileşirisniz. Biliyorum kalkarken insanın canından can gidiyor 💔 ama yürüyüş yapmak çabuk iyileştiriyor birde duş almak tabiki. Doktorunuz izin verdiyse duşta alın mutlaka sorun