ikidiranne ceydakzlky52 bana da dikiş atıldı bu arada ama korkulacak bişey değildi acısını hiç hissetmedim sadece iyileşme sürecinde çok kaşınıyordu
ayaznannesi ikidiranne biri benle aynı düşüncede en azından yarabim bu yükü indirseydik bı sağ salim saman çuvalı gibi olmuşum ne yuruyebiliyirum ne oturabiliyorum🤦🏾🫣
ikidiranne ayaznannesi gün sayıyorum acısı neyse çekeyim çıksın diye Ahhahshshs ayaktayken uyanıkken hanımefendi mışıl mışıl uyuyor ben ne zaman uyku moduna girsem halaya başlıyor
ayaznannesi ikidiranne benim suyum fazla ikiz olduğu için çok hisedemiyorum ama bazen atimj titretiyorlar beni resmen 😀
beautiful_ ikidiranne hiç yoktan evet şuan her saat başı ağlıyor bazen memeyi istemiyor ağlıyor bissürü dert
beautiful_ ikidiranne elhamdülillah tabiki öyle ama her türlü uykusuz kalıyorsunuz gebelikte de uykusuzluk çektim doğum yaptım yine çekiyorum 😂
kincikupelikiz ikidiranne benim ilk gebeliğimde de bebeğim aşırı hareketliydi anne karnında doğdu gayet sakin bir bebek yani hareketli ama deccal değil korkutmasın sizi yine de 😊
ikidiranne kincikupelikiz inşallah inşallah yay burcu olacak bide kdkdkd o yüzden istemsiz tedirgin ediyor biraz beni kdkd
ayaznannesi ikidiranne 31+4 daha var bu ayı bittirmem gerekiyor öyle bir hisiyatim var ki ekimi bile bittirecem gibi 😀
ikidiranne MehtapDurak bacak kramplarını söylemeyi unutmuşum bide öyle bişey var testere olsa bacaklarımı keserdim şu ağrısı yüzünden
ayaznannesi ikidiranne bir kız bir oğlan var bende birde bunlarda kız lo lo evdekiler beni yiyecek canımdan bezdirmisler acaba benim mi tahamulum yok evdekiler batmaya başlamış gözümde eşimde dahil Allah’tan eşim şoför gidip gelior çok kalmıyor😂
ikidiranne hatice___ o korku kaçıncı gebelik olsa da olacak sanırım çünkü ben de şimdiden çok korkuyorum ama Allah yardım edecek İnşallah sağlıkla kurtulacaz