nuroguz06 Kızlar 25 haftalık hamileyim Birkaç gündür şiddetli reflü sorunum var, ne yesem çıkarıyorum Aranızda bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz ilaç vs kullanıyor musunuz🌸
sumeyraa1 nuroguz06 26. Haftamdayım benimde başladı bazen çok kötü tutuyor gaviscon şurup içiyorum ama genellikle pek işe yaramıyor başka ne çözüm var bilmiyorum
sum_doa nuroguz06 lansor kullandım ilkinde bunda da 1-2 haftadır var başlayacağım tekrar gaviscon renni leblebi elma armut bilmem ne hiçbiri fayda etmiyor şu an
2cocukannesi0 nuroguz06 34 haftalık hamileyim daha yeni istifra ettim aşırı zooor bi durummm Allah’ım uyuyamıyorum daaa delirmek üzereyimm genelde süt keser diyolar amaa süt asla içemiyorum buzlarla yaşar oldumm
hemingway nuroguz06 bende aşırı vardı ve ne olur ne olmaz ilaç kullanmadım onun yerine baharatlı şeyler vb tüketmedim ha eğer sizinki dayanılmayacak gibiyse doktora başvurun uygun ilaç verir. Bu arada bende çok reflü şikayeti vardı özellikle son aylarda bebişiniz çok saçlıysa oluyormuş bana da öyle dediler benim bebişin saçı maşallah 🧿 😁
nuroguz06 sumeyraa1 genelde gaviscon veriyorlar diye biliyorum Verilecek ilaçta şeker içerdiği için Doktorum şeker yüklemesi yapmadan ilaç vermek istemedi 🥹
sum_doa nuroguz06 evet 2. Trimesterde b grubu ilaç olarak kullanabilirsin demişti 12. Haftadan 40. Haftaya kadar her gün kullandım yoksa ne yemek ne su açlıktan giderdim 😀
nuroguz06 @“2cocukannesi0” 2cocukannesi0 evet hiçbir şey fayda etmiyor kahvaltıda yediğim peynir bile artık rahatsız ediyor ne yapacağız bilmiyorum 🥹
sum_doa nuroguz06 ilk kızımda da böyleydi ama daha ileri haftalarda bu kadar yoğunlaşmıştı şimdikinde biraz daha erken başlaması sıkıntıya soktu beni bakalım doktordan yine lansor isteyeceğim başka türlü imkansız
gizemlie sum_doa bende aynı durumdayım kendi doktorum içebilirsin dedi başka bir doktor da Lansor içme sakın dedi rennie kullanabilirsin dedi kafam karıştı kullanmayım dedim üç gündür felaket haldeyim bişey yemesem de çok kötü oluyor 9 haftalığım
nuroguz06 gizemlie bazen bal,muz, soğuk süt gibi şeyler iyi gelebiliyor ama durum şiddetlendiyse bunlarda fayda etmiyor 😢
nuroguz06 hemingway ben gebelik öncesinde de hafif derecede reflü yaşayan biriydim ama 25. Haftada bu şikayetim baya şiddetlendi Söylediğiniz gibi hafif beslenirsem o günüm bir tık rahat geçiyor ama salçasız soğansız da yemek olmuyor tabi bu durum baya zorluyor 🥹