delalinannesi Kizlar ben hep bu şekilde yutuyorum, büyük ilaçlarda özellikle zorlananlar faydalanabilir, sizin için ChatGPT ile çalıştım umarim anlaşılır olmuştur 🌸❤️😅
allyslife delalinannesi ya çok tatlısın😂 hapı ve suyu ağzına alıp başını öne/ göğse doğru eğip hızlıca yutunca da rahat yutuluyor, bana da doktor önermişti
Sadeceanne2 delalinannesi 😄😄😄😄sorun zaten ilk dile değdiği zamanki o iğrenç tatta 😄 bacım ben iki yudum didi içiyorum hapı atıp (ocean mummy ) üç beş yudum daha içince hiç anlaşılmıyor tadı tavsiye ederim. D vitamini zaten damla şeklinde o portakal tadında güzel kan ilacı şurup gibi (ferrum ) Bide aspirin var o minicik zaten. Hiç anlaşılmıyor şükür öyle geçip gidiyor
vanilyalibuse delalinannesi yaa hahahah yiyeceğim senii 🌸💕💗 bu hakikaten bazıları için çok büyük bir problem, çok ince düşünmüşsün 🦋🥹🙏🏻
zuleyha_00 delalinannesi sırf yutamıyorum diye d vitamin hapı da hiç içemedim iki üç defa içtim sonra sürekli boğzımda ıslandı acı tat oldu kusmaya gitti bi işe yaramadı 14 haftadayım sadece 2 tane yutmuşumdur şimdiye kadar folik asit de vermedi doktor sadece vitamin
delalinannesi allyslife ahahahah bana da söylemişti de ben onu yapamadım biliyor musun sanki bogazıma takılacak gibi oldu hahahaha
delalinannesi Sadeceanne2 ben tadından değil boyutundan rahatsız oluyorum valla ama senin dediğin de mantıklı bir çözüm hahahaha
Sadeceanne2 delalinannesi hangi hapları kullanıyorsun ki alternatif ürünler var onlara geç bak dediğim gibi d vitamini damla şeklinde kan ilacıda aynı küçük şişelerde tek dikişlik içmeye Değiştirmesini iste Dr dan
delalinannesi Sadeceanne2 demir ve multivitamin kullanıyorum ben bir de tiroid ilacı kullanıyorum da o minnacik
Sadeceanne2 delalinannesi bak dediğim deviti kullan ( çöllerin dı ismi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel ) multivitamin için bişey diyemem ocean mumyy de aynı lanet
zuleyha_00 Sadeceanne2 yok doktora da söyledim aslında ben yutamıyorum hiç bi şekilde ama yutarsın yutarsın kırarak iç dedi bende bişe demedim zaten kırarak içiyorum ısıra ısıra ikiye de değil 3 4 e bölünüyor yok yine de kendimi çok zorluyorum gibi oluyor sürekli hapla beraber su içince de gitmiyor ya ağzımda acı bi tat bırakıyor midem bulanıyor