esratlaras Daha once 2 sezeryan gecirdim en yakini 10 yil önce ama bu hafta zorlayici nefes kesici agrilarim oluyor mesanemde sol tarafimda eski dikis yerlerimde benzer durumu yasayan var mi? bebek hareket ettikce karnimin içi resmen acıyor.
2prens1prensess esratlaras aynı haftadayız ve. Benimde iki sezeryanım var benimde 10 sene önce son sezeryan. Alt bölgede gün içinde arada bide sabahları uyanınca adet ağrısı gibi tuhaf bir ağrı oluyor tam dikiş yerlerinde sezeryan olucak son 19 gün kaldı bakalım
esratlaras 2prens1prensess benimde 21 gunum kaldi adet agri gibi oluyo o baska o bu resmen can acitiyor agridan ziyade acı bazen rahmim cok aciyor dikis yerlerim falan korkuyorum bisey olcak diye.
nurellaa52 2prens1prensess ay tırstım okuyunca o kadar çok mu oluyo benim sezeryan 2,5 yıl önceydi doğuma daha var suan ama neden oluyo ki acaba
2prens1prensess esratlaras Son zamanlar normal bence gerginleşiyor baya. Doktorunıza bi danışın isterseniz
2prens1prensess nurellaa52 Yok öyle korkulacak bi ağrı yok. Kişiden kişiye değişir hemde. Bende sabahları uyanınca özellikle oluyor hemen kalkmıyorum biraz zaman geçince geçiyor şükür. İllaki karın gerginleştikçe dikiş yeride geriliyor ya belki ondandır
esratlaras nurellaa52 sizinde mi oluyor agrilariniz ? eger olmuyorsa korkmayin herkesin bedeni süreci farkli
nurellaa52 esratlaras suan ben 20 haftalığım suan bi ağrım yok çok şükürde son haftalarda oluyo mu diye korktum
esratlaras nurellaa52 benim o haftalarda da sezeryan yerime agrilar giriyordu bazi annelerde oluyor bazilarinda olmuyor ama neye gore oluyor onu anlamaya calisiyorum doktor sorun gormuyor kilo alma demisti zaten 65 le hamile kaldim 63 kiloyum bilmiyorum yani sag salim sureci bi atlatsaydim