yarensullu Kızlar 9+2den sesleniyorum daha bebişin boyu 2,64 ama benim karnım büyüdü normal mi 9. Haftaya göre yoksa psikolojik mi? Sizin erken haftalarda göbekler nasıl??
happyhappy___ yarensullu rahim kendini hazırladığı için genişliyor ve çoğu gaz sancısına dondü benimki
damlx nihal_47 merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 10 hafta iken 3 kilo almanız biraz normal değil yanlış anlamayın lütfen dilerseniz bir diyetisyenden destek alın 🦋
vascenceloss yarensullu benim de o haftalarda büyüdüğünü fark ediyordum hatta sertleştiğini bile hatırlıyorum ama herkes gaz dedi orada bebek var ne gazı 😁
MorKelebek54 yarensullu haftamiz da gunumuz de ayni canim bende buyumus gini hissediuorum. Hatta hissetmiyorum fotgoraflarima bakiyorum. Ogrendigimden beri her iki uc haftada bir karnimi cekiyodum onceki fotografa bakip suan ki halini kiyaslayinca cidden bi buyume var ama ben gebelik karni olup buyudugunu sanmiuorum cok minik cunku henuz. Gazdan dolayi siskinlik var bence
MorKelebek54 yarensullu hepimiz insallah 🤍✨ benim hosuma gitmiyo degil ama elim karnimda surekli😂 hamile annelerin milli hareketidir el göbekte yürümesi 😂 elimizi koyunca noluyosa sanki 😂 ama iste istemsizce oluyor nabalim