lokismommy nevinbulyaman tam da size yazacaktım hastaneye gittiniz mi diye güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah iyi ki gittiniz 🙏🏻
allyslife kalbimdekiminik ay inşaallah, ben de ona bakıyorum, şükür ki haftası iyi, sezaryen planlansa bile bebek açısından sorun yok. Yeter ki zehirlenme zarar vermesin ikisine de, Allah korusun🤲🏻
kincikupelikiz kalbimdekiminik şimdi gördüm bunu inşallah sağlıkla kavuşur bebişine haftası iyi çok şükür
kincikupelikiz nevinbulyaman tek bacakta şişlik olduğunda hamilelikte pıhtı atma durumu olabiliyor hemen acile gitmelisiniz
sudee13 kincikupelikiz evet yaşadım ayağımı yere basamadım ağlayarak yürüyordum. Ama ağrı ve morarma da eşlik etmesi lazım. Şuan akut dvt teşhisi kondu sabah akşam kan sulandırıcı iğne kullanıyorum varis çorabı giyiyorum ve hamileliğim böyle geçecek. Çok dikkat edilmesi gereken bir durum riski çok akciğer enbolisi beyine kalbe atma riski çok
Lodoss nevinbulyaman ay çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır sen ve bebişin iyidir🙏🏻 🥺nolur kendini iyi hissettiğinde bizlere haber ver 🙏🏻🌸
nzl2222 nevinbulyaman merhaba ikili tarama sonucu araştırırken sizin sonucunuzu gördüm Pap a değeriniz düşükmüş benim de düşük çıktı doktorum ilerleyen dönemde yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi erken doğum yaşayabileceğimi söyledi sanırım şuan siz de bu durumu yaşıyorsunuz devlet hastanesinde mi olucaksınız sezeryanı acaba sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
nevinbulyaman Herkese merhaba dün sabah 5.30 gibi bebeğim sezaryen ile doğdu bebeğimde bende iyiyiz şuan herkese çok teşekkür ederim 🙏🌸
lokismommy nevinbulyaman hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün 🌸🥹size de çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsınız🙏🏻