gullcnn 40+2 nst hiç sancı çıkmadı pazartesi gel suni sancı denicez olmazsa sezeryan denild 2. Doğumum ilki normal olmuştu başıma böylr birşey gelen var mı hiç sancı çıkmadan direkt suni sancı verirlir mi nasıl ilerlicek öyle
bymiraymom gullcnn olabilir belki açılma için fitil koyabilirler ilk etapta ben de suni sancı ile doğum yaptım
banabak gullcnn suni sancı berbat bişey ya ben olsam hiç istemeden sezeryan direk girerdim çünkü o haftaya kadar gelmediğinde açılma zor oluyor bebek stres oluyor masum bişey değil o bilemiyorum kendin düşün taşın ama ben çok pişman oldum
newmomad gullcnn aynı durumdayız haftamız da aynı pazartesi ben de yatış yapacağım :( gelmiyo bebisler işte. Sancı çıkmadan verir açılmana rahim yumuşamasına falan bakıp benim için de öyle olacsk
beyazakgl gullcnn bende sancılanmadım suni sancı verdiler ama yatış verdiklerinde 3cm açıklığım varmış
gullcnn bymiraymom benimde ilk doğumun suni sancı ile oldu ama hastaneye gittiğimde açılmam 5 cm di gece boyu evde sancı çekmiştim