beybimom_ dlr0 aynı fikirdeyim ya gerçekten sadece bebeğimin hareketlerini hep elimin altında olmasını çok seviyorum aldığım kilolar ödemler hele günlerdir şiş olan ayaklarımı saymıyorum bile ve daha 28 haftadayım halsizliğim filan yok sürekli hareket halindeyim ayaktayım ama uyuyamamak uzanınca bile rahat edememek sürekli kendimi çirkin hissetmek hani hamilelik ışıltısı yaa 🥲
gizemb0 dlr0 Ee hamilelik kolay bi olay değil o hormonlar varya insana neler yaptırır nelerrr bende çok kafa yormuştum üzülmüştüm teselliye ihtiyaç duyuyordum güzel şeyler düşünmek cok zordu sanki hep böyle kalacakmışım gibi korkuyordum. Ama şimdi dönüp bakınca ay ne gerek varmış bu kadar stres olmama keske daha çok bebeğimle aynı bedende olmanın keyfini çıkarsaymışım diyorum :) amannnn salın gitsin hepsi geçiyor vallahi 🥰
dlr0 gizemb0 ayy keşke salabilsem 30.haftadayım bu haftalarda daha da bi kafama takmaya başladım ama herkes geçecek diyor bir nebze de olsa rahatladım vallahii🥲🥲🩷
gizemb0 dlr0 Sen bide 34 ten sonra gör diyormuşum 😅 şaka şaka 🙃 yani tamamen salamazsın ki illa ki hormonlarında etkisiyle insan stres olmadan duramıyor ama böyle zamanlarda bebeğinle aynı bedeni paylaştığını düşün bebeğine yoğunlaş onu hissetmeye çalış emin ol hepsini unutursun zaten bir bakmışsın doğurmuşsun valla hamileyken bitmicek sanırdım doğurdum ne çabuk geçmiş diyorum 🥲 sal gitsin bacım keyfine bak ye iç dinlen kendini mutlu edecek şeyler yappp bi daha mı hamile olacağız sanki (şüpheli)
gunes866_ dlr0 bende hiç sevmedim millet makyaj yapıyor düğüne gidiyor ben su bile içemiyordum agrı kramp çiş trafiği kabus gibiydi
minikfasulyeo dlr0 bebeğim olacağı için çok mutluyum onu tanımak dokunmak koklamak çok istiyorum Ama dediğinize de katılıyorum bende sevemedim Çok zor Eskisi gibi olmuyorsun artık her anlamda istediğini yiyemiyorsun rahat nefes alamıyorsun yürüyemiyorsun her an tuvalete gitmek istiyorsun uyuyamıyorum Vücudun da çatlaklar oluşuyor doğumunu düşünmekten uyuyamıyorum bilmiyorum ya sayamayacagim o kadar çok şey var ki Kuaföre gitmek istiyorum mesela Ama üşeniyorum bugün bile yemek yapayım kendime dedim ona bile üşendim Vücudu hararet basıyor mesela karpuz yesem vicdan azabı çekiyorum yemesem içim dışım kuruyor gibi hissediyorum Allah’ım hayırlısı ile hepimize bu süreci atlatmayı sağlıkla nasip etsin
eylulmihrasmom dlr0 hormonlardan dolayı çok normal. ben de 17 haftalığım hiç kilo almadım çatlamadım ama 2. gebeliğim ilkinde yağlı güreşçiler gibi yağlandım yine çatır çatır çatladım 😅 kızımı çoookk seviyorum şimdi de oğluma hamileyim onu da çok seveceğim eminim. ama hamileliklerim o kadar zor geçiyor ki ben de sevmiyorum. bu linçlenecek bir şey değil bence. millet hamileliğimi çok özlüyorum falan diyor zerre özlemiyorum ben. hatta bugün tüm gün tansiyonum o kadar düşüktü ki kızımla hiç ilgilenemedim kendimi ekstra suçlu hissettim. yani Allahım evlatlarımıza sağlık versin. sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.
eylulmihrasmom dlr0 evet illaki zorluğu oluyor destek verenim olmasa çok daha fazla zorlanırım. bu arada doğumdan sonra eskiye dönmüyor diyenlere katılmıyorum bu kişinin kendisine bağlı tamamen. ben 30 kilo verdim doğumumdan sonra cildim güzelleşti bakımlarımı yaptim bence eş çok önemli bu konuda. doğumdan sonra daha da güzel olabilirsiniiiz 🌸🌸
tomrisaykol Hamilelik güzellemesi asla yapamam çok konforsuz birşey. Evet anne olacağım çocuğumu herşeyden herkesten daha çok seviyorum ama günler su gibi geçsin kucağıma alayım istiyorum. Hamilelikten yoruldum 8 aydır sürekli bir ayağımız hastanede. Temizlik düzen yapmayı çok seviyordum şimdi evimin temizliği Allah’a emanet eşime bağımlıyım 8 aydır bana eşim duş aldırıyor yemekleri yapıyor herşeye koşturuyor o olmasa asla ama asla katlanamazdım 🫶🏻 şimdi bile sabah oldu neredeyse gram uyku uyumadım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım 🌸
Srp53 dlr0 hamileliğin tadını çıkarın bence sizi çok iyi anlıyorum ben de öyleydim bi doğursam rahatlasam diyordum ama bebek doğunca daha kötü oldu her şey 😄uykusuzluk, yorgunluk, zihnin sürekli alarmda olması vs hamilelik sonrası daha yorucu bir dönem.
Seymatrkay dlr0 Normal. Linclenecek bir durum değil. Hamilelik kolay bir süreçte değil. Herkesin de hamileligi aynı konforda geçmiyor. Kimi hamileler hem vücut hem aile problemleri ile de uğraşıyor. Bundan doğal bir duygu yok sizin için. Bu şükürsüzlük değil. Bebekle ilgili bir isyan değil bu. Bu yaşanılan büyük değişimin getirdiği üzüntü. Bu üzüntü doğana kadar sizden gitmez. Doğunca vücut toparlaninca gecer.
ayse1000 dlr0 bende aynı durumdayım hiç bişey yapmak istemiyorum yapmayınca da bunalıyorum değişik bir döngüye girdim herseye ya öfkelenir yada ağlar oldum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum , geçen yaz her gün deniz havuz bi yerlerdeydik bu sene çocuğa bişey olur korkusundan suya giremedim gündüz çok sıcak diye bi yerlere gidemedik hep evdeyım yada akşam üstü yürüyüş yapıp geri eve donuyorum kendimi de beğenmez oldum ne giysem bi tuhaf duruyo üzerime güzel duracak hiç bişey bulamıyorum evde biraz iş yapsam belim ağrıyo soluk soluğa kalıyorum gece sağa dön sola dön rahat uyuyamıyorum tek güzel yanı ayda bir bebeğimi görüyo olmak sağlıkla gelsinler inşallah