2bebitom canankoyuncu sadece bu akşam ve yarın sabah iğne vurul dedi sonrasında sadece progestan fitil ile sabah akşam devam et dedi
canankoyuncu 2bebitom benimde vardı geçen hafta ham hap kullanıyorum hem iğne İğne kanamayı kesiyor hemen
canankoyuncu 2bebitom anladım canım çok geçmiş olsun, aslında 3 günde bir iğneye devam edebilirdi Sabah akşamda 100 mg ağızdan alabilirdin genelde öyle yapıyorlar kanama devam edenlerde, geçmezse kanamanız bence iğneyi kesmez doktor
canankoyuncu 2bebitom 6+2 yim şu an geçen hafta olmuştu 3 günde bir iğne oldum ağızdan da kullanıyorum hap şeklinde kanamam durdu kanama alanı da gözükmüyor dedi Progesteran değerime de baktı iyi olunça iğneyi kesti hapa devam ediyorum şu an
2bebitom canankoyuncu anladım sizede çok geçmiş olsun çok yeniymiş inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi🤲🏻💖
ekinci7227 2bebitom çok geçmiş olsun bende de pambe akıntı geldi dün kesildi ama şuan gelmiyor doktor Progestan yazdida günde bir defa diye işaret atmış eczane sabah mi alsam akşam mi acaba nasil iyi olur ki