Iremorhan123 mucizemmm46 bende 38+3 te sezeryan olacağım neden yoğun bakımda. Rabbim tez zamanda şifa versin size kavuştursun
ayseyl9 mucizemmm46 hayırlı olsun Allah sağlıkla en kısa zamande çıkmayı nasip etsin sağlıkla kavuş bebişe 😍🌸
yeliz1923 akbltsvda Benim de 3. Normal olacak perde mi takmadım yürüyüş mü yapmadım ama yok gelmiyor artık haftaya kadar gelmezse sezaryenle aldırsam mı diye düşünüyorum hem bağlatırım 😁
akbltsvda yeliz1923 🤣gelmezsen cikartcaklar isteee çıkkk. Valla bnmki baba tarafina çekti herhlde sülalesi rahat🥲
ayseyl9 yeliz1923 bence asla asla sezeryan içine girme vallahi öyle bakıldığı gibi kolay bir şey değil normal doğum da kolay değildir ama emin ol sezeryan daha zor
dyggysy sema3346 Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla ailecek uzun ömürler nasip etsin ❤️ ilk doğumunuz muydu bende 37 haftalık oldum ara ara sancılarım oluyor biraz tedirginim sancılar çok mu dayanılmaz 😔
ayseyl9 momsy rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına al inşallah 🫠 doğurunca bize de haber ver 🤭
seydanurdemir ayseyl9 son 7 gün kaldı 39 haftalık oldum. 3 gündür hastanede yatıyorum bebek hareketlerinde azalma sebebiyle. Çıkarmıyorlar hastaneden, doğurtmuyorlar da çok bunaldım sancım açılmam hiçbir şeyim yok hayırlısı
seydanurdemir nazende17 her zamankinden daha az oynamaya başlamıştı son zamanlar ve nst çekildiğinde non çıkıyordu hareketsiz yani serum takıyolardı öyle biraz oynuyordu doktorum yatış verdi en son