ayseyl9 Kimler doğudu kimler doğurmadı ne kadar kaldı zorlanıyor musunuz artık 🥲 bizim 2 hafta kaldı 🫠
tortillam_ ayseyl9 37+4 . 10-14 gün kaldı. Normal gelmeye niyeti yok. İlki sezeryan olduğu için şehir hastanesi 39.hafta içinde gün verecek bakalım
derya1108 ayseyl9 Ben 39+3 oldum 4 gün var 40 olmama ama gelen giden yok 😢 ister istemez gerilmeye başladım.. İnşallah kolaylıkla gelirler 🩷
rabiasaltik Haftadayız bizimde çok az kaldı her gün doğurucam diye uyanıyorum ama henüz bir eylem yok ☺️ sancılar oluyor özellikle gece sizde durumlar ne?
Yarendamla rabiasaltik benim de sancılarım oluyor , yalancı sancılar çok sık ama bazen belden yayılan ve şiddetli olan sancılarımda oluyor
ayseyl9 rabiasaltik sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bizde kramplar var sancı yayık ama ağırlaştık artık 🙂bol bol yürü dip temizlik yap bittir gelir 🤣
sulenurmuezzinoglu rabiasaltik sancı felanda gelmiyo benim ya bekliyorum öyle nası bi sancı tarif edermisiniz rahatsız ediyomu ve bebek hareketleri nası benimki nerdeyse etmiyo gibi bişi hiç arada bi kıpırdama gibi okadr 37+5
Yarendamla ayseyl9 bebişin cinsiyeti ne ? Benim ki gece parti veriyor yan yatmaktan yanlarım çürüdü 😃
rabiasaltik Bebek hareketlerine bağlı olarak daha acı ağrılar hissediyorum bazen. Doğum nasıl olacak sizlerin. Neler yapıyorsunuz şuan doğum için?
Yarendamla rabiasaltik benim hamilelikten dolayı göbek fıtığım oluştu doktorum mecbur sezeryan yapacağız dedi, bide bebeğim makat duruyor ve dönmüyor