zeysev İlk gebelikte acil serkilaj atılmış bebegı kaybetmiş bir anne olarak ikincide doktorum serkialj onermıyor bu şekılde hamilelık geçiren oldu mu
adgbb zeysev benimde bir öncekim acil serklajdı ama kaybettim ve bu gebeliğimde doktorlar mutlaka önleyici serklaj önermişlerdi ve yaptılar
zeysev adgbb Benmde ilk gebeliğimde o skeılde olmuştu ve Malsef bende kaybettim diğer bütün doktorlar önerdi serkilajı ama şuan tedavi için çağrı hocaya geldım onda çok yapma taraftarı degıl
bsraM2 zeysev aynısını yaşadım ilkinde attı enfeksiyon kayıp ettim ikinci ye hamileyim ikiz gebelik perontolji de takipteyim atmadı atmayı da düşünmüyorum dedi 2 hafta da bir takipteyim
zeysev bsraM2 Benmde aynı durumum 15 günde bir takıplıyım çağrı güven hocada herkes attırmam taraftarı suandada malesef yine enfeksiyonum var antibiyotık kullmanıyorım
Manifest51 İlk gebeliğimde acil serklaj atıldı ama doktorum kaybetme ihtimalimiz %60 dedi ve kaybettik enfeksiyon doğumu tetiklemişti. Doktorum ikinci gebelikte kesinlikle serklaj yapacağız dedi ama bende enfeksiyondan çok korkuyorum yine aynı şeyler olur diye
Nasippp Manifest51 enfeksiyon için ilaç kullanmıyor muydunuz. Bende de enfeksiyon oluyordu kızımda ilaç kullandım her ay çok şükür sıkıntı olmadı elhamdülillah
bsraM2 zeysev geçmiş olsun canım Galiba bende enfeksiyon kaptım pazartesi randevum var bakalım doktorum atmak istemiyor atmıyor da