adaytomomy meryela aslında ameliyat demediler. Birkaç doktor gezdik sadece 1 tanesi ameliyat dedi diğerleri bu seviye sperm kalitesini o kadar da etkilemez dedi. Ama 2 yıldır gebelik oluşmadı
meryela adaytomomy bence tekrar tecrübeli doktorlara gidin çünkü değişiyor daha detaylı değerlendirir bir de çok çabuk ilerliyor derece yani çok fazla beklemeyin kontrol ettirin tecrübeli Ürologlara Allah nasip eylesin bir an önce size de inşallah
cicekligunler2332 meryela tesekkur ederim ama ameliyat oncesi sayi daha yuksekti, ameliyat yapti dustu sayi ama daha kaliteli oldu heralde bide nasip
meryela cicekligunler2332 rahim filmi çekilirken tüplwrinizde tıkanıklık yoksa bence varikoselden. Çünkü tıkanıklık varda açılırsa genelde rahim filminden sonra gebelik oluyormuş. Bende çekildim iki yıl oldu hiç ama hiç kalamadım. Peki çevrenizde varmı varikosel sonrası hamile kalan içim kıpır kıpır çok endişeliyim
UmutluYasam meryela 1 sene içinde kendiliğinden oldu tabi biz bu arada dayanamadık tüp bebeğe gittik ilk transfer tuttu sonra düşük oldu ilk aylarda ikinci transfer tutmadı ameliyat olallı tam 1 sene olmuşken kendiliğinden hamile kaldım bence ameliyattan 1 sene içerisinde beklenmeli hamilelik
meryela UmutluYasam evet bir sene sonra olmazsa olmuyomuş sanırım genelde ne güzel bana dua eder misiniz 🥹
cicekligunler2332 meryela yoktu cevremde yani duymadim hic, rahim filminde de klac sıkıyorya doktor tup aciksa bile temizliyormus , ve ben bir gebenin gunlugu jelini de kullandim oda ise yaramis olabilir her seyi yaptim o ay ya
cicekligunler2332 meryela dene bence ya ben aldim daha bitmedi elimdede kaldi valla ise yaradigini dusunuyorum kaset testini de almistim cok iyiydi
UmutluYasam meryela biz o dönem beslenmemize dikkat etmiştik tavuk tüketmedik somon yedik beslenmeninde etkisi var canım inşallah rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun isteyen herkesin 🫶🏻🤲🏻