cicekligunler2332 Sen iyisin yine ben 37 haftalik isim yok 😅aybars ve alparslan arasinda gidip geliyoruz
nsrnht cicekligunler2332 bizde Ömer ve Aybars arasında kaldık 🤷🏻♀️Ömer ayaz mı koyayım yoksa sadece Aybars mı olsun bilemiyorum
zelis_6034 cicekligunler2332 bende aybars koymayi düsünüyorum ilk oglum ahmet ikinci alparslan 3 de aybars düşünüyorm
cicekligunler2332 nsrnht ben hic bir isme ısınamadim esime kitledim isim işini , esimde alparsaln veya aybars diyir ben tamm aybars daha iyi gibi dedim simdi de alparslan olsun diyor 😅😅bana supriz olcak isim kimlikte sanirim
nurevsan66 zelisizmmm iki oğlum var Talha ve Miraç üçüncü de erkek kıza o kadar odaklanmışız ki erkeği hiç düşünmedik belki Mirza olabilir büyüklerin isimlerini koymak istemiyorum ama eşimle de daha konuşmadık isim hakkında
Zehra_sahin nurevsan66 Büyüklerin ismini kesinlikle koymayın eşimde babalarımızın ismini koymak istedi erkek olursa (daha belli değil cinsiyetimiz ama ben erkek hissediyorum :) ) Eğer büyüklerin ismi ya da tanıdık birisinin ismini koyulursa doğan bebekde ismi koyulan kişiyle aynı kaderi yaşıyor aynı dönüm noktalarında benzer olaylar yaşıyorlar bilginiz olsun bunu çok araştırdım bence büyüklerin ismi koyulmamalı
kevseracer ayseyl9 siz mi koydunuz bizde eşimle koyacaktık ama cok tepki aldık burayada yazmıştım kimse sıcak bakmadı yarın birgün kurumsal yerde çalışsa söylenmesi tuhaf kaçıyor