tugbagurol Haftada bebeğimin kalbi durup kürtaj oldum. 2 gün sonra aşırı kanamadan ve şiddetli ağrılardan dolayı hastanelik olduğumda ağlamadım ama, eşimin bana belli etmeden içine içine üzülüp stres yapıp kurdeşen döktüğünü görünce çocuk gibi hüngür hüngür ağladım..
icran tugbagurol çok iyi anlıyorum sizi bende 8 buçuk haftalıkken geçen yıl kaybettim bi süre eşimle atlatamadık çünkü tedaviyle olan bi gebelik olmuştu ama zaman geçiyor hafifliyor demekki kısmeti yokmuş sabır dileyin allahtan sağlıklı bi evlat nasıp olur inşallah size bize 🌸
emosunanasi tugbagurol Çok geçmiş olsun bende yaşadım anlıyorum sizi ama kendinizi bu kadar üzmeyin sağlıklı bir gebelik değilmiş böyle düşünün kendinizi yıpratmayın
beeetul tugbagurol Rabbim öncelikle sizlere sağlık sıhhat versin sonrasında da gönlünüzde ne varsa onu nasip etsin inşallah. Üzülmemek elde değil tabiki ama çok gençsiniz stres yapmayın lütfen. En doğru zamanda Rabbim nasip edecektir 🌸
miraydan tugbagurol geçmiş olsun 💐 Allah sabrını kolaylıkla versin kucağını boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım 🌸❤️
rumeysa_5567 Çok geçmiş olsun, bende ikizlerimi kaybetmiştim 19 haftalıkken ben ve eşim bi ara aklımızı kaybeder olduk ama rabbim sabrınıda verdi şükürler olsun ha 2 yılda 20 yıl yaşlandım o ayrı ama buna da şükür onun için rabbim sizlere sabırlar versin❤️🫶🏻
egeemomms tugbagurol ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki…. Rabbim acını hafifletsin en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲🏻 Bende 2 kayıp yaşadım gerçekten çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. İlkini kaybetmesem 1 yaşında olacaktı,ikinciyi kaybetmesem dün doğumum olacaktı aklımdan asla çıkaramıyorum….
yakutfamilia tugbagurol her karanlığın ardında bir sabah var Allah acınızı hafifletsin geçiyor hiçbir şey ilk günkü gibi kalmıyor. Üzüntünüzü yaşayın içinizi atmayın sonra zamanla toparlayacaksınız inşllah
birumut_ tugbagurol bende mayıs ayında 7 8. Haftada kalp durmasında bebeğimi kaybettim eve sönene kadar eşimin desteği tamdı işte üzülme tekrar olur sağlıksız bir bebekti denk ki doğsa daha mı iyi olurdu falan diyordu hatta içten içe sinirleniyordum bu adamın da bebeği değil miydi neden üzülmüyor diye kendimi tutamayıp arabada ağlarken baktım eşimde arabayı e5 te sağa çekip çocuk gibi direksiyona vura vura ağladı şuan Allah gene nasip etti ama ikimizde ilk sevinç kadar sevinemedik Allahın gücüne gitmesin demem o ki acısı bitmiyor da gitmiyor da gidiyor sanıyorsun hamile bir kadın veya bebek gördün mü tekrar gün yüzüne çıkıyor acaba bebeğimde mi böyle olacaktı bende mi böyle hamilelik geçirecektim diye sadece alışıyorsun o kadar :((((
annekiz6141 tugbagurol Şöyle düşünün hamıle kalabiliyorsunuz sıkıntınız yok en azından.. Ya bırde tedaviyle olsaydı öyle daha da zor hıc üzülmeyin tekrar hamıle kalıcaksınız zaman sonra bende kürtaj oldum 7 ay sonra hamile kaldım daha erken hamile kalan bile var bu süreç sonrası..
Guness_ Ben de bebeğimi 15 haftalık kaybettim 😞beraber hüngür hüngür ağladık.. insan unutmuyor ama duruma alışıyor malesef.. şu an hamileyim ve diken üzerindeyiz ikimizde.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Mervedd06 tugbagurol bende yeni 21 haftalık kaybettim kızımı o kadar zor ki eşim üzüntüden sakal kırana yakalandı ben perişanım kızımdan sonra hayat bizim için durdu
zynpdr tugbagurol 😔😔😔 çok zor . Nasıl teselli verilir bilmiyorum.. ama zamanla biraz daha iyi olacaksınız . Sonra inşallah kolaylıkla ve sağlıkla ilerlesin herşey . biz de bebeğimiz yani kızım 1 günlüktü vefat ettiğinde ,eşim cenazesini kucağında defnettiği gün bende sizin hissettiğinizi hissettim ama zamanla biraz daha iyi olacaksınız eşinde sende
Symm tugbagurol çok iyi anlıyorum çok zorlanıyorsun insana sürekli ağlama patlaması geliyor bebeğimi 16. Haftada kalbi durmuş bi şekilde normal doğum yaparak elime aldım okadar büyük ve herşeyi belliydiki çok zorlandım ama geçiyor geçmek zorunda eğer sağlıklı bi gebelik olsaydı kalbi durmazdı öyle düşün rabbimin vardır bi bildiği vazgeçmeyin tekrar deneyin emin ol geçecek ben şuan tekrar hamileyim ve 16. Haftamdayım rabbim sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah sizede tekrar bi evlat nasip etsin
Mucizemyolda2 Bir kaç gün önce bende yavrumu toprağa koydum. Mucize bir bebeğim olacaktı ama nasip olmadı … 15 haftalıktı kalbi durmuş oğlum olacaktı. Onu gördüm öptüm kokladım İnsan üzüntüden ne yapacağını bilmiyor hergün mezarlığa yanına gidiyorum çok özlüyorum onu ama elimden gelen bişey yok. Rabbim bizleri cennetinde kavuştursun bizlere şefaatçi olsunlar inşallah ❤️🩹🥀🪽