hilalibrahimm Oğlum Omfalosel’dı anne karnında belli olmuştu ama doğar doğmaz ameliyat ile hayatta devam edebilirdi doktorlar öyle söyledi 39 haftada sezeryan oldum oğlum da 4 kere ameliyat oldu tüm organları yerleştirdiler tekrar karnına tam taburcu edeceklerdi bize ölüm haberi verdiler…kimse beklemiyordu çünkü herşey iyiye gidiyordu ama tahminleri bebek 43 gün boyunca çok fazla ilaç kullandığı için dayanamadı ve vefat etti çünkü beslemek yasaktı anne sütü veya mama sadece serum ile protein vermişlerdi…Bebek büyüklerin kullanmadığı kadar ilaç kullandı..çok iyidi gördüğüm günde uyanmıştı gülüp oynuyordu hatta doktorlar çok hareketli bir bebek diyorlardı hiç bir bebeği bu kadar zor küvezde tutmadık dediler tam akşam görmeye gittim seslendiğimde uyandı bana baktı oynuyordu bir kaç saat sonra ben süt sağarken vefat haberi geldi ve ne şansa ben en son nasıl gördüysem gözü açık gülerek o şekilde vefat etti kendim aldım morga götürdüm yıkadım toprağa koydum…bu ilk değil daha önce bir ölü doğum yaptım 34 haftalıkken sonra kızım dünyaya geldi suan 4 buçuk yaşında ondan sonra 5tane düşük yaptım ve bu en sonuncu de böyle oldu malesef tam bu sefer Allah nasip etti derken tekrar evlat imtihanı yaşadım…