ozturkkpnar Merhaba sevgili anneler, Sorum başlıkta bebişimiz biraz geriden geliyor bugün kontrolde 36+4 de 2200 çıktı endişeleniyorum 19 eylülde nasipse sezeryan olucam kuvez süreci yaşamayız inşallah 😔
pamuksekeer ozturkkpnar benim bir tanıdığım vardı 2050 gr doğdu bebeği 2,3 hafta erken gelmişti planlanan tarihten küveze girmedi hiç bu biraz da bebeğe bağlı solunumu vücut ısısını ayarlayabilirse ki inşallah ayarlar o zaman girmez Allah’ın izniyle olay sadece kiloda bitmiyor çünkü
Elffss ozturkkpnar merhabalar canım 35+2 de doğum yaptım bebeğim 2240 gr doğdu 4 gün kadar küvezde kaldı 35 haftadan sonra küvezde kalsa bile çok uzun sürmüyor şuan kilo alımı arttı çok şükür 20 günlük olduk acil sezeyana alınmıştım korkmamaya çalışın birde yeni gebelere söylüyorum sürekli kötüyü düşünüp çağırmayın lütfen babam rahatsız hamileyken ona birşey olur mu diye düşüne düşüne 31.haftada babamın vefatıyla sürecim başladı 35 kadar zor dayandım sürekli doktoruma yenidoğan yoğun bakımı hakkında sorular sordum internetten araştırdım ( ki erken doğum riskim yoktu) ve başıma geldi. Biraz relax olmak gerekiyor kötü düşünmek çağırmak oluyor.düşünmeyin negatif ne varsa atın kafanızdan
pamuksekeer ozturkkpnar hiç o yönden düşünmeyin ama daha 2 hafta varmış o zamana çok güzel toparlar en kötüsünü de düşünürsek ki ben öyle olacağını sanmıyorum ama haftalarca kalmaz 1,2 gün gözleme alırlar sadece o kadar
ozturkkpnar Yazmelegi_ oğlum 3100 gr doğmuştu solunum kaynaklı kuveze girmişti kilo takıntım yok aslında ama bir kez yaşayınca yine aynı olurmu diye bi korku sarıyor içimi doktorumda bugün normalde bebeklerin en az 2,5 olmasını bekleriz dedi 😔
ozturkkpnar pamuksekeer içimi rahatlatmak için elimden geleni yapıyorum inşallah bu süreci sorunsuz atlatırız. Çok şükür rahat bi hamilelik geçirdim ama yediğim halde bende bebişte öyle aman aman bir kilo almıyor doktoruma göre haftalık çizelgesi normal şuan ama geriden geliyor
isimsiz5434 ozturkkpnar Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin. Korkusuz rahat huzurlu bir doğum nasip etsin 🥰
ayaznannesi ozturkkpnar benim oğlum 42+5 te doğum oldu 2500 du kuvezde kalmadi 2500 olan bebekler genelde kalmıyor diye biliyorum ayriyeten bir rahatsizligi yoksa eğer ☺️