kcy_33 Buraya yeni geldim kimseyi tanımıyorum tanışabileceğim kimse var mı doğuma da 1 ay kaldı çok yalnızlık çekiyorum gurbet çok zormuş🥺
e_kardelenn kcy_33 merhabaaa, yani ilginc bi denk geliş oldu ama bende Kızkalesindeyim 😀 bizimde 2 ayımız kaldı
emosunanasi kcy_33 Merhaba canım aslen nerelisin nerde yaşıyorsun? Ben Anamurluyum ama Ankara’da yaşıyorum 30 yaşındayım bir oğluşum var 8 buçuk aylık
kcy_33 e_kardelenn ooo uzakmış bi ara tömükdeydim 1 aydır silifkedeyim ben ama tömük güzeldi sevemedim burayı 🙈
e_kardelenn kcy_33 bende yaklaşık bir senedir silifkede çalışıyorum asla sevemediğim bir yer oldu ya 😅 eş durumundan mı Silifkedesiinn
kcy_33 emosunanasi merhabaa aslen konyalıyım buraya 8 ay önce geldim Silifke’de yaşıyorum 26 yaşındayım 33+6 şuan sezeryan olucak😌
cennetvas kcy_33 bir de sezaryen yapıyor mu doktorunız isteğe bağlı yoksa mecburi mi ben de sezaryen düşünüyorum 🥲🥲
kcy_33 e_kardelenn aynı durumdayım bende asla sevemedim büyük şehirden ilçeye gelmek biraz kötü bi durum oldu benim için eşim buralı o yüzden buradayım bende 🥺
e_kardelenn kcy_33 ay aslında büyükşehir değil konu ya sanırım insanı biraz farklı geldi bana, ilçe olarak hiç gelişmemiş çoğu anlamda eksik kalmış, küçücük yer ama trafiği bile çok kötü 🥲 Erdemlide de çalıştım 3 sene orası çok daha güzeldi