sususvs Tremestir mide bulantısı, mide ağrısı iştahsızlık halsizlik ve vajinada acı hissediyorum 29. Hafta yaşayan var mı
monii sususvs 28+5 deyiz vajinada acı bende de oluyor. Bi anda saniyelik bi acı oluyor. Bu ikinci gebeliğim onda olmamıştı bu bebis erken mi gelecek acaba diye düşünür oldum
ikizannesiasl sususvs mide yukarı çıkıyor ya ondan dolayı bulantı oluyor az ve sık yerseniz mideniz de rahatlamış olur. Bebeğinizin baş yukarı ise ayakları vajinanıza baskı yapıyor olabilir
sususvs ikizannesiasl ay sizde ikiz annesiymişsiniz benimde ikizlerim var aslında en son kontrolde başşağı dedi ikiside
ikizannesiasl sususvs ikizlere hamile misiniz yoksa doğurdunuz mu ? Ben daha hamileyim inşşallah doğurcam 😂😂 doktorum 32. Haftaya kadar dönüyorlar dedi . Belki sizin bebiş de dönmüş olabilşr
busrakrgzblg Kizlar bende 28 +3 haftaligim karnimda sertlesme kasilma oluyir ara ara cok tedrgin oluyorum sizde de varmi bu durum normalmi acaba . Bazen dakika tutuyorum 7 dakikada bi oluyor 1 dakka suruyor
1313Meryem busrakrgzblg Sertleşme kasılma bendede oluyodu ama doktorum normaldir korkulucak birşey yok dedi sizde korkmahın inşaallah bi sorun yoktur sağlıcakla gelirler umarım 🤲
sususvs 1313Meryem yok ya daha 2 gündür başladı doktoruma randevuma çok var duruma göre erkenden gideceğim bakalım