meyvemsi cilekli_surup_x benim adet tarihim yuzunden degil cunku hem adet tarihimi hemde yumurtlama tarihimi net biliyorum belli ki bizim cocuk iri 🤣🤣
dyggysy meyvemsi benimde 2 hafta önden gidiyordu doktor bazen 2 hafta ölçüyordu bazen 1 hafta ama ultrasonda yanılabiliyor, 37 haftalık olduk bekliyoruz bu hafta tekrar kontrole gideceğim içinizi ferah tutun inşAllah bir şeycik olmaz 🥹🥰
meyvemsi _Ebrukaracan06_ ahh insallah bir an once toparlarsin yavrun sana cektigin tum acilari unuttursun 🤲🏻🤍🧿
ipek9 Benim de dün kontrolde normalde 33+5 hafta kafa kısmı 35 haftalık görünüyor dedi kilosu da 2.500 haftasından biraz fazla ama ölçümlere de çok güven olmuyor
minikfasulyeo meyvemsi AA doktorun dediği de tuhaf bu sefer gittigimde bana da ne diycek acaba korkuyorum Bu dünyadaki en güzel meyve soğuk karpuz Menapoza girmiş teyzeler gibi ateş basıyor yoksa 😂😂
Alara6161 meyvemsi önceki iki çocuğumda 2 hafta ileriydi hep çocuklarım iri bebekti 38.haftada doğuma girdim ikisindede şuan ki gebeliğimde hep bi kaç gün geride geliyor doğumlarımda da 3.800 3.750 lelerde olmuştu.
Alara6161 meyvemsi amin inşallah hatta benden şekerden şüphelenmişlerdi ama genetik olduğunu anladık annemin gebelikleriyle aynı hikayem .