edaaydn Symm benimde adetime bugünle beraber 5 gün var ve çok belim ağrıyor birde kasık ağrım var test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye siz pozitif görmüşmüydünüz
Mzg_15 Symm benimde adetime 6 gün var dün iki defa sol göğsümde yanma ve batma oldu aynı şekilde kasıklarımda da gece de çok midem bulandı mide bulantısını yemeği çok karıştırdım ona buldum ama batmalar belirti olabilir mi acaba
Symm edaaydn ilişkiden sonra gebelik oluştuysa 10. Gün normal kan tahlili yaptırmıstım ben arada onada bakılsın dedim bi baktım hamileyim ☺️ ama kaset testlerde adetin geçmesini bekleyin zaten öğrenince vakit hiç geçmiyor
eaydin1 edaaydn bende reglime 1 hafta kala belirtilerim başladı emin olmak için reglime 5 gün kala test yaptım pozıtıf cıktı kan takibi yapıyorum şimdi
edaaydn Symm maşallah sağlıkla büyütün❤️ benimde 2. Gebeliğim olucak eğer olursa belirti arıyorum işte kendimce ama garip bi bel ağrısı yaşıyorum inşallah olmuştur dua edin bana da 🥰
Tugba220 edaaydn evet adete 5 gün kala erken gebelik testim silik çıkmıştı kandada öğrendim öğrendim çok yeni benimde ☺️
edaaydn Tugba220 ya çok sevindim adınıza sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah şuan benimde 5 gün var ama test yapmaya cesaretim yok ama çok belim ağrıyor arada kaldımmm🥹😅
Tugba220 edaaydn teşekkür ederim 🌸inşallah sende istediğin sonucu görursunn. Ben sabredememistim testi yapmıştım hemen 😃
ilayda3620 Adetim 2 gün geçti arada gelip giden hafif bel ağrılarım oluyor ara ara kasık ağrım oluyor sizinkiler nasıl
edaaydn ilayda3620 benimde bel ve kasık ağrım epeyce var ama adete 5 gün var daha sizin gecikme olmuş test yapmadınız mı
ilayda3620 edaaydn yapmadım ya 10 aydır deniyorum olmuyor şimdide negatif olursa diye korkuyorum bide myom var bende rahim dışında ama bazen adet gecikmesi yapabiliyor o yüzden bekliyorum
edaaydn mevsimmbhr ya canımm❤️ testim yok internetten sipariş verdim bilerek geç gelsin geç yapıyım diye ahehshs