beyzanurduymus Kızlar 36.haftamdayım bugün regl olacakmış gibi bel ağrım başladı böyle bel bölgesini kapsayan bir şekilde hafif mide bulantısı da var peçetede de azıcık renk değişimi gördüm hafif pembe gibi bunlar doğum belirtisi olabilir mi
ozzgeediyebirii beyzanurduymus doğum sancısı belden vurur belirli aralıkla gelir düzenlidir takip et sancıları düzenli mi
Parsology beyzanurduymus Herkesin farklı benim sadece kasıktan girmişti bacak krampını rahimde hissediyormuş gibi düşünün aktif doğum evresinde o şekilde sancı çekmiştim ama bele vuran da varmış sancı sıklığını takip edin mide bulantısı da doğuma yakın bir belirti..
Papatya-45 ozzgeediyebirii ay bende bişey sorcam 1 haftadır adet agrısı gibi agrı cekiyorum bazen yarım saat bazen 1 saat suruyor geceleri oluyor doktor dogum hazırlıgı normal dedi ama 2 kilo vermişim mide bulantısı ve iştahsızlıkta olustu 36.3 boyle durumda erken gelme olasılıgı varmı acaba
ozzgeediyebirii Papatya-45 Hamileliğin son haftalarına doğru bu tarz şeyler olabiliyor benim bazen bacağıma vuruyor sabah kalkamıyordum bazen çok fena belim ağrıyordu son haftalarım hep ağrılı geçmişti hiç erken gelme ihtimalini düşünme doğum sancısı dediğim gibi çok düzenli gelir onu içten içe hissedersin :)