vanilyalibuse Baby & Plus’ın Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı’nı deneyimleyen annelerimiz varsa ürün hakkında yorum yapabilir mi? Babam kızım için o üründen almış da deneyimlerinizi merak ettim, memnun musunuz? 🌸
ecemk94 vanilyalibuse kuzenimden o ödünç aldım annemin evinde duruyor. Bazen hızlı sallandığında korkabiliyor
rian_smom vanilyalibuse bende var bebeğim 2,5 aylık sallanırken korkuyo sanki manuel de daha huzurlu oluyo
beautiful_ vanilyalibuse bunlar pek güzel değil kuzum bende buna benzer vardı iyi değildi pek manuel daha iyi bence bende almayı düşünüyorum
pofidikanne vanilyalibuse ilk kızımda bunu kullandım çok da sevdi oynuyordu o üstündeki toplar cırtlıydı koparıp tekrar takardım tekrar koparıp gülüp oynardı tabi 6 7 aylıktı kullandığımda
_Mother_ vanilyalibuse canım 2 kızımda da bundan kullandım valla gayet memnunum mutfağa bile kendimle götürüyordum sallanır olması öne arkaya doğru daha iyi oluyor şu otomatikten almayı çok istiyordum ameliyat sürecimiz olacağı için almamıştım arkadaşım almıştı ama hiç kullanmadı sevmedi çocuğu
vanilyalibuse rian_smom ay anladım 🥹🙏🏻 neyse buna bir şey olursa bir dahakine bundan alırım 🥰 teşekkür ederiim 💕
vanilyalibuse beautiful_ sağolasın balım almış artık 🥹 bozulursa vesaire ilk bakacağım bunlar olacak 💖🥹🌸