bsraakkk Kızlar bugün ilk defa bebeğin kafasının iki hafta önden gittiğini büyük olduğunu söyledi doktor bu durumu yaşayan var mı korktum
bebek_annesiii bsraakkk Bana da ilk gebeliğimde böyle söylediler bende koca kafalı bişey doğacak bedeni küçücük kalacak sandım gebeliği zehir ettim kendime doğduğunda 1-2 cm normalinden büyüktü sadece. Korkma inanki abartıyorlar zaten doktorlar
Tortilla bsraakkk benımkıde 4 hafta cıkıyordu hep 38 e kadar. 38 deyım 2 haftaya dusmus. Doktor bırsey olmaz bır ıkı cm fark oyle haftalarca onde cıkıyor merak etme dedı. Dısardan bellı bıle olmuyor dedi.
meltem4050 bsraakkk benimki 9 gün büyük milimetrik ölçümler en fazla olması gerekenden 1_2 cm büyük olır genetik yapınızda varsa. Şu videoya bir bakın. [
bebegim12_ bsraakkk ay banada dediler 3 hafta önde vs perinatolojşye git dediler dünyam durdu adeta ama suan haftasını yakaldı yani bazen önden büyüyüp sabitleniyor geçsinler bunları korkmayın lütfen
bsraakkk bebek_annesiii yaa gerçekten mi ben farklı bir durum olur diye korktum peki doğumunuz normal miydi
bebek_annesiii bsraakkk Normal bekliyorduk açılmam olmadı suni sancı aldım suyum geldiği için acil sezeryana alındım yani 2 hafta önde olması bana normal yapmana engel değil dendi
3bebeklihayat Erkek bebekse olabiliyor hiç korkma bizim son aylarda ultrasonda 3 hafta 1 ay önde çıktığı oldu ama eşiminde kafası büyük mesela. Oğlum doğdu gayet normaldi kafası😀
bsraakkk bebegim12_ ilk duyunca şekil olarak değilde sağlık olarak sıkıntı var gibi anladım ondan çok korkmuştum