zmra89 Adetm 3 gün geçikti kan verdim ve Altan muayene eti dediki canım yumurtalaman olmuş dedi yani gebemiyim anlayamadım
momsibel zmra89 yani yumurta catlamayip kiste dönüşmüş değil çatlama olmuş demek istemiş muhtemelen ama gebelik var mıdır bilemedim. Bana doktorum açıkça tutunma odağı gördüğünü söylemişti hamileydim daha kese yokken.
cansumbl zmra89 her ay kesin yumurtlama olmadığı için kadınlarda, bu ay yumurtlamışsın demek istemiştir. İlişki de olduğu için gebelik oluşmuş olabilir demekki. Kan sonucundan anlaşılır. Ne zaman çıkacakmış sonuç?
zmra89 ARYa143 ilişki önermedi ben dedin 12 günlük gün aşırı ilişkimşz var adet geçikmemde var dedim oda yumurtalaman olmuş dedi
momsibel zmra89 kaset için erken olabilir. Yani şimdi gebelikte olabilir ama belki yumurtlaman geç olmuştur o yüzden gecikme yaşıyorda olabilirsin zamanla belli olur
mlkhamide zmra89 siizn bu yazınızı görünce 34 yıl önce anneme yumurtan çatlamış bu ay hamile değilsin demesi geldi, sonra hamile oldugunu öğreniyo ve beni yanılttın diyo dr devamında.
zmra89 kalimero39 sordum ama kan da bakalım değerin kaç gelecek dedi yumurtlama olmuş dedi yani internetten de bakıyorum adet gecikmesi sonra yumurtlama gebelik gösteriyor
zmra89 ARYa143 herhalde bakalım kaset test yaptım çıkmadı sanırım geç döllenme mi oldu bilmiyorum artık kan aldı bir 2 saat sonra sonuç çıkacak
zmra89 momsibel olur paylaşılacak bakalım benim aklıma sadece yatmayan adet olmam lazım iken afet beklerken yumurtlama olmuş diyor benım aklımada gebelık geldi ilk bakılan bakalım kan söyler inşallah