esmer_hilal Herkese merhaba 1 eylulde bende bu hastanede dogum yaptim bir gun buraya yazar miyim diyede cok bekledim Allaha sonsuz şükur sormak istediginiz ne varsa cevablayabilirim😇😇
aysenurkaf esmer_hilal merhaba odalar tek kişilik mi. Normal doğum mu yaptınız. Süreç nasıldı bilgi verebilir misiniz.
rabika00 esmer_hilal karna bastırma olayı nedir 8 yıl önce 2. Sezaryenimi oldum 5 Ekim de Antalya şehir hastanesinde 3. Yü olacağım inşallah sezaryen anında bebek çıkarken karna bastırma oluyo diye biliyorum
elif_mahsum Merhaba normal doğum mu yaptınız orda hastanenin hijyeni doktor hemşireleri hakkında bilgi verir misiniz memnun kaldınız mı
esmer_hilal elif_mahsum ben genel olarak memnun kaldim sezeryan oldum temizlikte sabah yapiliyo aksamda oluyo bnce copler tuvalettler temizleniyordu bn 3 gun kldim eksra carsafimin degisimini istedim hemen yaptilar hemsirelerde iyiydi bana denk gelenler
esmer_hilal aysenurkaf Selam benimki zorunlu sezeryandi ikinci cocuk 7 yil arayla odalar tek kisilik degil hatta o kadar yogunki bos oda yok normal dogumda ayni sekilde dogumhanede dogum yapip servise aliyolar
yaren80 Gebe okulunda bize gösterilen doğumhane tek kişilik bir odaydı sancıyı orda çekip doğum sürecini orda atlatıp iki saat sonra servise alınacağımızı söylediler yalan mı yani gösterdikleri oda 😳
esmer_hilal yaren80 hayir dogru bakin orda yazdim dogumhanede dogum gerceklesip servise gonderiyolar dedim servis iki kisilik dogumhaneler tek
esmer_hilal pamukbebegim_ ben ali aksam 7 de acil sezeryan oldum persembe aksam cikarildim 48 bittiminde yani 2 gece 3 gune yakin kldim
yaren80 esmer_hilal peki eş son ana kadar gerçekten yanında mı doğum esnasında sancı çekerken çocuk çıkmaya yakın çıkarıyoruz odadan dediler
esmer_hilal yaren80 ben kontrole diye gttim tabi tok karna benim sezeryan olmam lazim nst de sancilar cikinca bana yatis verildi oglen aksam 7 de ameliyata alicaz dediler dogum hanede tek kisilik oda vardi oraya aldilar normal dogumu bilmiyorum
esmer_hilal rabika00 ameliyattsn sonra oluyo acılı ağrışı bişi degill zaten uyuşuk oluyorsunuz cok hissetmıyorsun