bambus Kızlar tam anlamıyla bulantılarınızın bittiği hafta hangisiydi? 13deyim ama sanki hiç bitmeyecek gibi hissediyorum ve 24 saat sürüyor sabah bulantısı vs. değil :(
minikfasulyeo bambus geçmiyor canım aralarda oluyor yine ve her hamilelikte değişen bir durum bu Kişiden kişiye değişiyor
Meral_63 bambus sanki 13 haftaya girince daha çoğaldı gibi mi bana mi öyle geliyor hep bulantı var kusam rahatlarim ama oda yok ağlamak istiyorum
aysi93 bambus bambus benim 14. Hafta geçti çok şükür çok zor biliyorum ama dayan biraz daha hatta 12. Ve 13. Hafta dahada artmıştı hiç bitmeyecek galiba demiştim ama 14. Haftada bir anda kesildi 🙃
Aybix bambus ilaç kullanmama rağmen faydasını göremedim ve şuan 18 haftalık oldum hâla devam ediyor gibi eskisi gibi çok kötü olmasa da. Sabah daha kötü oluyor evet. Artık umudum kalmadı hep hissetircek orada kendini geçmeyecek herhalde.
seddd_ Vallahi benim geçmedi 36 haftaya giricem hala ilaç kullanmama rağmen istifra ediyorum kilo vermişliğim bile var🥲
bambus aysi93 kesinlikle 12 ve 13de belki biraz daha azalır diye beklerken daha da cok arttı nefes aldırmıyor cok zorlanıyorum maalesef
seddd_ bambus azalma oldu tabi çok şükür ama ilacı bırakınca tavan yapıyor bulantım ilk 15 hafta ilaç etki etmemişti bulantılarıma 15 haftadan sonra ilaçlarla düzeldim birazcık
umaytos Benim 6-7. Haftadan itibaren bulantılarım oldu çok ağır geçirmiştim, 11-13. Haftada pik olmuştu resmen daha da ağırlaştı sonra azaldı gibi 17+4üm hala oluyor iki günde bir mutlaka, bitmiyor galiba :(
iremeyidogan bambus suan 7+1 im ama 5 ve 6. Haftam full kusmalı bulantılı geçmişti şuan prilam dr kullanıyorum onun üzerine biraz da olsa rahatlıyorum ama hâlâ devam ediyor arada kusturuyor
3bebeklihayat Prilam dr. Kullan canım zararsız bi ilaç gebelik bulantısı için tamamen bitirmese bile seni çok toparlar. Gece yatmadan 2 tane içiyorsun. Benim 18 e kadar devam ediyor maalesef.. bu ilaç olmasa su bile içemem