1umutturyasamak seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama birde şöyle bak, ben 35 haftalığım ve bu haftaya gelene kadar düşük riski ile yattım aylarca, hadi düzeldi dedik gebelik diyabeti çıktı canımın istediği hiçbişeyi yiyemedim hala yiyemiyorum, hadi onada alışalım dedik erken doğum riski çıktı 32. haftada hastaneye yattık ciğer geliştirici yapıldı iğneler ilaçlar serumlar derken 33 de suyu azaldı,vajinamda kan toplanması oldu hareket dahi edemiyordum, iyice çıkmaza girdik her hafta yada 3 günde bir kontroldeyiz. Bunca şey yaşamama rağmen erken doğmasının ondan ayrı yaşamama sebep olcağını, kim bilir küçücük canıyla nelerle savaşmak zorunda kalcağını, benimde onla neler hissedeceğimi düşünmeye başladım. Erken doğacak diye deli gibi korkuyorum.Gün sayıyorum şimdi evet günler geçmiyor sabırsızız koynumuzda uyusun istiyoruz ama önce sağlıkla gelsinler. 37 yi görelim diye gözünün içine bakıyoruz biz. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Hareketlerini izle annesi, şarkılar söyle bebişine, dertleş onunla, odasıyla kıyafetleriyle uğraş, herşeyi biliyor hissediyorlar emin ol ki, sayılı gün geçer sorunsuz hamilelikte yaşıyorken tadını çıkart.