sesamos27 melisayksl evet iyi çıktı sonuç inşallah seninki de iyi çıkar sağlıklı bebişlerimiz olsun 🥹❤️
syh23 esraailgin iki hafta önce primiste yaptırdım pazar verdim cuma çıktı önce mesaj mail geldi 17000 TL ye yaptirdim
melisayksl syh23 ya bu fiyat farkı şaka mı neye göre belirliyorlar fiyatı biz cumartesi günü 14.500₺ a yaptırdık size neden 17 dediler mesela ticarete dökülmüş ya
beybimsiii sesamos27 bende kan verdim yurtdışına gönderildi 15 günde çıktı doktorum aracılığıyla yaptırdım.170000
tugbavcioglu melisayksl bizde 15 bine yaptırdık aynı yerde başka biri 13 bine yaptırmış kuramsal anlaşmalılara daha uygun söylüyorlar fiyatı 8 gün oldu sonucumuz çıkmadı daha
tugbavcioglu melisayksl sürekli sonuç geldi mi diye bakıyorum 😅 muayene de olduk bebiş cinsiyeti göstermedi 🥲
tugbavcioglu melisayksl ay inşallah yaa rüyamda kız olduğunu öğreniyordum kız istiyorum hemde çok teşekkür ederim 🤭💖
melisayksl tugbavcioglu Nub teorisine göre kız,sağlıklı olsun da 💖 bende basından beri erkek hissediyordum erkek cıktıı 😂
tugbavcioglu melisayksl sağlıkla analı babalı kucağınıza alın inşallah yüzünüzü güldürecek bir evlat olsunnn 🌸😍