azrabas Arkadaşlar sigarayı içmiyorum resmen aşeriyorum 9+1 haftalık hamileyim benim gibi olanlar var mı aranızda ? Hiç mide bulantım, koku hassasiyetim vs yok olsun diye dua ediyorum çok vicdan azabı çekiyorum ama kendime engel olamıyorum
cilekli_surup_x azrabas malesef ilk gebeliği m’de hemn bıraktım ama bunda bende bırakamadım elimden geldiğince düşürdüm aklıma geldikçe içmiyorum ama günde 2 bazen 3 içiyorum içmemeye çalışıyorum elimden bu kadar geliyor
damlx azrabas yani bana lütfen kızmayın ama bebeğinizi zehirliyorsunuz. İçenler var bir şey olmadı demeyin lütfen çünkü aynı zamanda ani bebek kayıplarının en büyük sebebi sigara. Bende içiyordum günde bir buçuk paket ama öğrendiğim an bıraktım benimde canım çok çekiyor ama kendime ya kalbi benim iradesizliğüm yüzünden durursa diye hatırlıyorum. Sizde öyle yapın lütfen ama lütfen içmeyin 🙏
sesamos27 azrabas canım benim de öyleydi içmemeliyim diye düşündüğün için daha çok içesin geliyor. Kendini kasmadan çok canım çekerse 1 tane yakarım diye düşünürsen daha kolay gelir içmemek. Bir de içen insanın yanında benim canım çok çekiyor. Normalde gün içerisinde eşim yokken hiç sigara içesim gelmiyo ama haftasonu o evde içince benim de içesim geliyo. İçilen ortamlardan vs uzak durmaya çalışın.
Birminnosunnesi Valla içiyordum gebeligimi çok geç öğrendim öğrendiğim gbi bıraktım özlemle gelen bir bebek olunca sigaranın da önüne geçti artık içmiyorum öğrendiğimde beri
zehraclk0 azrabas 23+5 olduk ve sigarayı düşünmediğim tek bir gün bile yok ama içmemeliyim bebeğim için. Sizi çok iyi anlıyorum canınızın ne kadar istediğini tahmin edebiliyorum fakat bebeğinizi düşünün hiçbir şey ondan önemli değil
kubraydd azrabas yaaa, icenler var bir sey olmuyor demeyin sakın cok üzücü ona bir şey olsa ve bu sigaradan olsa bunun yükünü tasıyabilir misinizzz😭İnsallah sigara kokusu midenizi bulaaandırır🌸
snur10 azrabas günde 1 paketten fazla içerdim hamile olduğumu öğrendiğim an kestim sonrası mide bulantıları fln zorlanmadım şuan 38. Haftadayım ama 33. Haftadan beri sigarayı yemek istiyorum resmen ama kendimi tutuyorum ağzıma baska biseyler atıyorum film açıp unutmaya calısıyorum falan