2prens1prensess _Uykusuzanne1 Ben trendyoldan yaptırdım. Açacak şeklinde yaptırdım kartıyla beraber geldi çok Hoşuma gitti insanlarında işine yarasın diye açacak olarak yaptırdıım.
Ayse3695 _Uykusuzanne1 trendyolda var sayfalar ben Ordan yaptırdım mumluk çikolatalık bıde kolanya ve magnet
seneminto _Uykusuzanne1 trendyol elifdesign sayfasında yaptırdım 20 tane 360₺ kart yok ama şeffaf ambalaj ile gönderim sağlanıyor. Kartlar çöpe gidiyor diye gerek duymadım saklayan pek kimse olmuyor.
esraap _Uykusuzanne1 kız bebek için bunları yaptırdım been 😍 Hediyelik magnet bebekler. Sizin kız mı erkek mi bilmiyorum ama erkek versiyonunu da yapıyor sanırım.
_Uykusuzanne1 esraap bende yetmez diye 50 adetmi yaptırsam dedim ama bence herkese vermeye de gerek yok gibi 30 yada 40 adette yeterli
esraap _Uykusuzanne1 her aileye birer tane zaten kişi başı vermeye gerek yok. Oğlumda 30 yaptırmıstım 3 tane falan eksik gelmişti. Bunda 40 yaptım e yeni evlenenler falan da oldu bu dönemde aile sayısı arttı hahah yeter heralde 🥹