blnmyld allyslife Çok haklısın aşkım o büyük eşyalar o kadar yer kaplıyor ki ben çok erken aldım pişman oldum 🥹 çok yorma kendini 💖
allyslife blnmyld oyyy neyse az kaldı diyelim🫠 yok aşkım işlerin neredeyse tamamını eşim yapıyor, ben daha çok yönlendiriyor oluyorum ya da ufak tefek şeyleri yapıyorum💖
gizemnurtr blnmyld olduğum yerde özel hastane yok devlette yapılıyor 32 den sonra bütün kontrollerinde önce nst sonra muayene dedi
papatyaseverrrrr blnmyld cnm merhaba bende bugün 32+3 de kontrole gittim bebişimi gördüm gayet iyiydi. Ama daha dönmemiş yan duruyor senin ki kaçıncı haftada dönmüştü beni de 35 de çağırdı nst için ve kontrol için. Sonrasında haftada bir geliceksin dedi
blnmyld papatyaseverrrrr Ay bitanem benim 28 den beri baş aşağı duruyor 35 te nstye çağırdı sonra 2 haftada bir kontrol seninki çok sık çağırmış ya
busrayalcnn papatyaseverrrrr 32+2 de gittiğimde bizimkinin de kafası soldaydı yan duruyordu yani ama doktorum 37 ye kadar dönebileceğini söyledi
papatyaseverrrrr blnmyld evet cnm ya benim de ilk oğlum çok erken dönmüştü bu yan duruyor deyince şaşırdım umarım döner çünkü Sezeryan doğum hiç istemiyorum