Herkese merhaba çok araştırmıştım tek bir yazı görmüştüm deneyimleme fırsatım oldu poliklinik randevum sonrası acile yönlendirildim daha önce sezeryan olmuştum sezeryan olacağım belliydi acilde triyajdan sonra açıklık muayenesi yapıyorlar evet ben yapmazlar zaten sezeryan olacağım diyordum olmadı öncelik sırasını belirlemek için bakmam gerekiyor dedi acilden memnun kalıp kalmadımı bilmiyorum herkes stresli sizede yansıyor o daha sonra acilde tahliller nst kayıt derken sizi ameliyathaneye çıkarıyorlar benim denk geldiğim ameliyathane ekibi mükemmeldi çok ilgilendiler daha sonra ameliyathanen çıkışta bekleme alanına alıp kanama kontrolü ve sıcaklık veriliyor uyyşuk olunduğu için hissetmiyorsunuz ilk doğumum özeldeydi üşümekte çok titremiştim sıcaklık uygulaması harikaydı özelde görmediğim bir hizmetti daha sonra servise alınıyorsunuz ben genel olarak memnun kaldım tahlilleriniz günlük yapılıyor kan demir ne eksikse anında müdahale ediyorlar herkes işini iyi yapmak için koşturuyor gibiydi Allah hepinizi iyi insanlarla Karşılaştırsın