2prens1prensess bisenorita 35+3 deyim bende. Geceleri zorluyor artık bi tarafa az uyusam ağrıyla uyanıp yön değiştiriyorum sürekli bi yerlerim ağrıyor geceleri
lemankrl bisenorita 36+3 çok ayakta kalınca kasılmalarım oluyor henüz sancı yok ama daha erken yaa inşallah hayırla ve zamanında alalım evlatlarımızı kucağımıza💐🙏🏼
lemankrl bisenorita geceleri bir taraftan diğer tarafa dönmek ölüm gibi bişey valla hiç deliksiz uyuyamıyorum artık sanırım bebişe hazırlık😬
betul_yldzz bisenorita ilki de erkekti 37+1 de pozisyonu falan uygundu diye heralde doktorum doğumu kendi başlatmıştı bu bebişin ters 😣 sezeryan diyor doktor bakalımm ne olacak çok korkuyorum valla sezeryandan
bisenorita betul_yldzz valla bana doktor son sezeryan günü gelen hastanın bile o gün döndüğünü söyledi hiç belli olmaz inşallah döner bebiş :)
betul_yldzz bisenorita ay inşallah ya gerçekten uğraşıyorum dönmesi için de ama bakalım nasip artık 😊
nohutumm Bende 36+4 haftalığım bugün günboyu sancım oldu geçti oldu hareketi de iyi nst girmedim ama bekliyorum artarsa acile gideceğim