meryem200 ben her şeyden 5-6 tane aldım. Zıbınlar, alt üst takımlar gibi. Her ayın ve sezonun ürününü de bulabiliyorum diğer arkadaşların yazdığının aksine 🤷🏻♀️ carter’s, h&m ve zara’dan aldım aldıklarımı genelde. Desenli ve değişik modelleri olduğu için bitmesi durumunda üzüleceğim şeylerdi. Çevremde henüz bu konuda sorun yaşayan biri olmadı (beden anlamında). Yenidoğan almadım hiç. 0-3 ay ile başladım. Bir set belki alırım alırsam. 9-12 hariç (0-3/3-6/6-9) her ayı mevsimsel olarak hesaplayarak hareket ettim. Yani doğuma az süre kala uğraşmak istemiyorum dediğin gibi. İstediğim ürünler olması da benim için önemli giyime önem veriyorum çünkü. Bebeğim hızlı büyürse zaten ona göre takviye yaparım ama ailemde de çevremde de, eşimin ailesinde de böyle bir durum olmamış. Genel bedenlere tabi herkes. Dediğim gibi abartmadan alabilirsin her şeyden 🌺 en çok zıbın gittiğini biliyorum, kaka yapıp taşabilir, kusabilir. Şapka 2-3 tane, eldiven 2-3 tane aldım. Bez önlük 4 tane aldım. Battaniye 2 müslin 2 de örme aldım. Bir tane de anneme ördüreceğim. Yelek vs için biraz daha ürün gelmesini bekliyorum. Bebek arabam, pusetim, beşik, ana kucağı vs hepsine de karar verdim. Sipariş zamanı bekliyorum canım sadece 🙏🏻