temmuzonbir gencannee_ evet aşkım hem baskı hemde benim oğlum 1 saniye durmadan vuruyo bel sırt sancılanıyor resmen
Pikachununannesi gencannee_ 24.haftamdam beri nst’ye giriyorum yüksek riskli gebe olduğum için. Takip sıklığımda haftalıktı. 34. haftadayım ve salı günü sezaryen doğum yapcam. Doktorunuz riskli bir durum görüp tedbirli davranıyordur muhtemelen.
gencannee_ Pikachununannesi riskli bir durum olsa belirtmez mi aksine bana suyun plesantan herşeyin çok iyi dedi ve ben bütün tarama testlerini yaptırdım hepside çok iyiydi çok şükür
melismersin gencannee_ evet burda birkaç kişide okumuştum ama bebişi 2 haftada 1 görmek daha keyifliydi. Sorgulamadım hiç 🫣
Pikachununannesi gencannee_ belki emin olmadığı bir durum vardır, takip edip strese sokmak istemiyordur sizi. Doktorunuza güveniyorsanız geçerli tabi bu dediklerim değilse başka bir doktordan daha görüş almanız faydalı olur.
gencannee_ LadyX dün ilk ntsmizi yaşadık bebişim sağolsun sonra doktorların yanında beni mahcup etti doktorun cihazına tekme attı doktor hissetmiyor musun dedi hayır dedim nasıl dedi cidden hissetmiyorum dedim bunlarıds hissetmiyorsan ne biliyim dedi😂