megalyce Ben 6+1 e kadar transvajinal muayene oldum. Hep tek kese ve embriyo gördük. Bugün lekelenmem oldu doktorum muayeneye cagırdı. Karından muayene yapalım dedi. Bir baktık ki 2 kese ve 2 kalp atışı var 😯 başına gelen var mı
megalyce ayaznannesi Allahım cok değişik bir duyguymuş. Hem şok oldum hem cok mutlu oldum 🥹 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ayaznannesi megalyce amin canım bende 2-,3 ay şoktan ve korkudan toparlanamiyordum ben nasl başa cikacam diordum benim 3 gebeliğim 4 çocuk olacak ondan da fazla korkuyorum şuan 31+3 uz sağlıkla gelsinler inslh,💗
megalyce ayaznannesi gönderilere bi baktım da son haftalar cok zorlanmış çoğul gebelik yaşayan anneler, inşallah sağlıgınız iyidir. Vakitte cok az kalmış 🙈
ayaznannesi megalyce canım benim şu fazlalığı yüzünden rahatsızım yoksa endiselenmezdin 6 ayliken 9 aylık bir annenin karnı gibiydi nefes almakta zorlanıyorum kasık ağrısından yuruyemiyorum ama geçiyor herşey geçiyor umarım hamileliğiniz güzel gceer rahat geçirmeniz dileğiyle 💗😍
Busracan_ @megalyce 5 haftalık iken iki kese gözüktü 7 haftalık iken kalp atışları duyuldu ikisininde
megalyce Busracan_ vajinal muayenede mi görmüştünüz yoksa karından muayenede mi? Vallahi 10 kez muayeneye gittik hep alttan baktı doktorum hiçbirinde gözükmedi tam arkasındaymış
bsraM2 5+5 de gittim tek kese dedi aslında kendi görmüş de dememis 2 hafta sonra kalp atışı için gittim ve ben şok iki kese alt alta duruyordu,😍
megalyce Denizz44 merhaba tüp bebek yaptık, 6 yıl boyunca istedik ancak aşılama, ilaçla çatlatma, 2 tüp bebek denemesi olumsuz oldu. Hiçbir rahatsızlıgımızda yoktu. Benım de eşiminde. Nasip buguneymiş
Denizz44 megalyce Benimde ilk deneme umarım pozitif haberler alırım 9.gündeyim pazartesi günü kan testi yaptıracağım
megalyce Denizz44 inşallah güzel haberler alırsınız. Hiçbir belirtim olmadı benım kanda gözükene kadar. Hala daha da pek bir belirtim yok hafif kasık ağrısı dısında. Umudunuzu kaybetmeyin ❤️
Denizz44 megalyce sabahları genelde adet ağrılarım oluyor onun dışında bir belirtim yok benimde nasip kısmet inşallah 🤲