Eylemmm3 momyy_3 bende 13+1 haftalik iki tane Oğlum aramızda iki gün tek var dün gittim söylemedi doktor kaldı bir dahaki sefere
mirbusra eminemiy hayır cnm değişmez iyi bir dr sa benim Dr asla hata payı olmaz bu cihazlarda demişti Allah ondan razı olsun süper bı insan aynn öylede olmuştu şuan çocuğum 1 başlıyor sen düşün şimdiki nasıldır yanilmaz
mirbusra momyy_3 aynn öyle cnm aynı hafta da kızıma erken diyende vardı 10 haftalık kız diyen kendi dr um da o yüzden önemli olan dediğin gibi Dr ve cihazı
eminemiy momyy_3 teşekkür ederim hepimizin İnşallah ayrımcılıktan asla değil ama doktor bir cinsiyet söylediğinde hep kendini ona hazırlıklı hissediyorsun ya değiştiğinde Bir hayal kırıklığı oluyor o yüzden korktum biraz
Meral_63 Mavideniz26 göstermiyor kendini bacım doktor yarım saat baktı göstermiyor kızımda 11 haftalık öğrendim bu nazlı bisye
Mavideniz26 Meral_63 süpriz yapacak size galiba 🤣 vişne suyu iç çikolata ye gösterir kendini. Benimde kızım 12 haftalıktı gösterdi kendini pozisyon çok önemli tabi