bebek_annesiii elisamommy Doğru canım da ne bilim ya burda hep erkenden öğrenenlere imrendim resim verdi çarpık çurpuk bulanık birde özel hastane en azından belki burdan tahmin eden olurdu sana da atayım tahminin vardır belki😕🌸
elisamommy bebek_annesiii Kız Hiç Birşey Belli Olmuyor Ki Devlete De Git Bakalım Birkez Ben Kızımı Şehir Hastanesi’nde 11+6 Yken Öğrendim Şimdi Ayın 7 Sine Var Bakalım 12+5 Olcam O Gün
dryidacli 30 Mayıs son adet tarihim bitik durumda acile gittim kusma apandist şüphesi falan bebek iyi mi diye bakacaktı doktor bir anda kız bebek dedi 😁 şaşırdım bir kızım var erkek hissediyordum ama sağlıkla gelsin minnoş prensesim
dryidacli Meral_63 hadi inşallah gönlünüzdeki olsun 😊 benimkine kız dedi doktor sizinkini merak ettim
eeffkk momyy_3 gönlünüzden geçen neyse o olur inşallah 🥰 sağlıklı hayırlı bir evlat olsun her şeyden önce inşallah. Çok sabırsız hissettiren ama bir o kadar da güzel duygular bunlar
bebek_annesiii elisamommy İlk öğrendiğimde şehir hastanesine gittim ikili tarama için gel demişti neyse dedim bunda kesin cinsiyet de söyler diye buraya gittim boşş resmi gördükçe sinirleniyorum inanki gideceğim yine şehire oda ne kilo söylüyor ne detaylı hamile kalsan dert kalmasan dert😀😀 inşallah sen öğrenirsin canım 🌸
sudee13 momyy_3 3 Haziran perinatoloji ye gittim ufak bir ihtimal kıza benziyor dedi devlet Hastanesi’nde gittim görüntülerimiz iyi değil dedi ama oğlumdaki gibi belirtilerim var kalbende erkek hissediyorum hayırlısı Allah’tan 🥰
buse_2766 eeffkk bende son adet tarihin 1 haziran😊 Şuan 13+5 Gelen hafta doktor kıza benzetti yarında gidicğz bakalm söylyck mii Sizde durumlar nedir
eeffkk buse_2766 dün öğrendim ben hayırlısıyla cinsiyeti erkek 💙 12. haftaya başladık bugün de taze taze. Sizde en yakın zamanda kesin olarak öğrenirsiniz umarım 🥰