zuleyha_00 momyy_3 bide ben cinsiyet partisi yapcam inşallah kesin bi tahmini olurda sonradan değişmez
busbusssss momyy_3 3 Haziran son adet tarihi. Doktor 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi bacak arasını ben de gördüm bakalım yarın öğreniriz inşallah ☺️
kincikupelikiz momyy_3 ilk gebeliğimde 12de kıza benziyor dediler erkek çıktı şimdiki gebeliğimde de hep erkek belirtileri yaşıyorum henüz gitmedim kendi doktoruma devlette de hiç bakmadı bile nerdeyse bir hafta daha bekleyip gideceğim
Lodoss Meral_63 yaa aslında özel hastanelerin ultrasonları kaliteli oluyor ama belkide gerçekten göstermiyordur küçük civciv 🤭🥰🌸hayırlısıyla gelsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Meral_63 Lodoss inşallah hislerim rüyalarım hepsi erkek hissediyor eşim de erkek hissediyor ben kızımda 11 haftalık öğrendim bu nazlı bi erko da olabilir yada prenses 🥰💓🩷
mirbusra t89_ valla ben dedim tutamam niye çok güzel tutarsın vallahi dedim meraktan sancilanirim sormam lazım dedim sordum söylemedi bugün 😂 daha küçük ve erken dedi özeldi de
t89_ mirbusra bende her gittiğimde söylemem gerek artık cinsiyet öğrenmek istemiyoruz diye valla unutup pay diye söyleriz dedi😂 kaç haftalık belli olcakkii acaba